MUKANA REISSUSSA: PLAY&GO OUTDOOR-LEIKKIMATTO


Yhteistyössä Kiddex Oy

Me lomailtiin kesäkuussa viikon verran Kreikassa ja se oli meidän perheen ensimmäinen rantaloma taaperon kanssa. Sain juuri sopivasti ennen reissua testiin Play&Go Outdoor-leikkimaton ja tietysti pakkasin tämän mukaan tulevia rantaleikkejä ajatellen. Outdoor-matto on tämän kesän uutuustuote, joka on suunniteltu nimensä mukaisesti ulkokäyttöön. Mielestäni ihan loistava oivallus ja matto olikin meillä joka päivä mukana rannalla!

Play&Go valmistaa erilaisia lastenhuoneen sisustukseen ja lelujen säilytykseen sopivia leikkimattoja ihanialla kuoseilla. Kaikki leikkimatot saa kiristettyä käteviksi säilytyspusseiksi. Tuotteet valmistetaan sertifioidusta Canvas puuvillasta ja saatavilla on kahta eri kokoa, pieniä mini collection-pussukoita sekä näitä isompia leikkimatoiksi soveltuvia lelupusseja.

Uusi surffaajilla kuvioitu Outdoor-matto on valmistettu vahvasta vedenkestävästä kankaasta, jonka voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Pussukan keskellä on pieni reikä, josta hiekka tai vesi pääsee kätevästi valumaan ulos. Levitettynä matto on halkaisijaltaan 140cm, joten sen päälle mahtuu hyvin leikkimään ja tekemään vaikkapa hiekkakakkuja. Itsekin istuskelin usein maton reunalla taaperon kanssa puuhailemassa, sillä etenkin kuumimpina päivinä hiekka ja kivet olivat niin kuumia ettei suoraan rannalle tehnyt mieli jäädä pidemmäksi aikaa istuskelemaan.

Monesti otettiin leikkimatto rantatuolien väliin aurinkovarjon alle, jolloin lapsi sai rauhassa puuhailla omia leikkejään ilman suoraa auringonpaahdetta. Taaperon lempipuuhaansa oli kerätä matolle eri värisiä kiviä ja kumota päälle hiekkakakkuja tai kantaa matolle viereisestä suihkusta vettä. Kangas siis todella pääsi koetukselle viikon aikana ja oli loman jälkeen vielä ihan priimassa kunnossa. Matto oli myös helppo puhdistaa hiekasta ja kivistä, jolloin taaperon pystyi kätevästi kantamaan uimaleikeistä suoraan leikkimaton päälle. Näin matto muuntautui kivasti paikaksi, jossa oli kiva kuivatella ja syödä eväitä. Pieni sotkukaan ei haitannut, kun maton pystyi samantien putsaamaan suihkun alla ja aurinko kuivattu kankaan nopeasti.

Rantaleikkien lisäksi Outdoor-matto sopii hyvin myös muihin ulkoleikkeihin ja piknikille sekä hiekkalaatikolle ja oikeastaan mihin vaan retkelle mukaan. Huomattiin myös nopeasti, että pussukkaan oli kätevä pakata mukaan lelujen lisäksi myös rantapyyhkeet, vesipullot ja pienet eväät. Kaikki samassa paiketissa ja sen kuin vain levitti auki rannalla, keräsi pyyhkeet aurinkotuoleihin ja aloitti leikit.     

Maton saa kätevästi kiristettyä pussiksi nyörien avulla ja lisäksi reunoissa on kiinni kantohihnat klipsikiinnityksellä. Näin pussukkaa on helppo kantaa olalla ja tämä oli oikeasti niin kätevä, että tokana rantapäivänä jätettiin jo suosiolla aiemmin ollut kangaskassi hotellihuoneeseen. Meillä oli ranta niin lähellä hotellia, että kaiken tarpeellisen sai kätevästi pakattua tähän.

Joskus meillä oli matkarattaat mukana ja silloin pussukan sai sujautettua tavarakoriin kävelymatkojen ajaksi, jos lähdettiin jonnekin pidemmälle kävelemään.

Meillä oli jo ennestään Lapsimessuilta ostettu Play&Go Autorata-leikkimatto, joten idea matosta joka muuntautuu säilytyspussiksi oli entuudestaan tuttu ja oli kiva päästä testaamaan tätä reissuun. Kätevää, kun nyt ulkoleluillekin on oma säilytyspussukka johon mahtuu tarvittaessa myös piknikviltti ja retkieväät mukaan.

Play&Go Outdoor-leikkimattoa on saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

ILOINEN HEPPU
LEIKKIKAUPPA.FI
MINIM.FI

OZBABY.FI
Avainsanat

Kommentit (2)

Hei täähän ois ihan must have tulevaan etelän matkaan 🙂 Onkohan muita kuoseja tulossa lähiaikoina?

Joo tämä oli kyllä tosi kätevä ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön myös ihan täällä kotosallakin 🙂 Ilmeisesti muitakin värejä/kuoseja on tulossa jossakin vaiheessa, mutta nyt valikoimasta löytyy tämä Surf-kuosinen 🙂

Kommentoi juttua: MUKANA REISSUSSA: PLAY&GO OUTDOOR-LEIKKIMATTO

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X