MUKANA REISSUSSA: PLAY&GO OUTDOOR-LEIKKIMATTO


Yhteistyössä Kiddex Oy

Me lomailtiin kesäkuussa viikon verran Kreikassa ja se oli meidän perheen ensimmäinen rantaloma taaperon kanssa. Sain juuri sopivasti ennen reissua testiin Play&Go Outdoor-leikkimaton ja tietysti pakkasin tämän mukaan tulevia rantaleikkejä ajatellen. Outdoor-matto on tämän kesän uutuustuote, joka on suunniteltu nimensä mukaisesti ulkokäyttöön. Mielestäni ihan loistava oivallus ja matto olikin meillä joka päivä mukana rannalla!

Play&Go valmistaa erilaisia lastenhuoneen sisustukseen ja lelujen säilytykseen sopivia leikkimattoja ihanialla kuoseilla. Kaikki leikkimatot saa kiristettyä käteviksi säilytyspusseiksi. Tuotteet valmistetaan sertifioidusta Canvas puuvillasta ja saatavilla on kahta eri kokoa, pieniä mini collection-pussukoita sekä näitä isompia leikkimatoiksi soveltuvia lelupusseja.

Uusi surffaajilla kuvioitu Outdoor-matto on valmistettu vahvasta vedenkestävästä kankaasta, jonka voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Pussukan keskellä on pieni reikä, josta hiekka tai vesi pääsee kätevästi valumaan ulos. Levitettynä matto on halkaisijaltaan 140cm, joten sen päälle mahtuu hyvin leikkimään ja tekemään vaikkapa hiekkakakkuja. Itsekin istuskelin usein maton reunalla taaperon kanssa puuhailemassa, sillä etenkin kuumimpina päivinä hiekka ja kivet olivat niin kuumia ettei suoraan rannalle tehnyt mieli jäädä pidemmäksi aikaa istuskelemaan.

Monesti otettiin leikkimatto rantatuolien väliin aurinkovarjon alle, jolloin lapsi sai rauhassa puuhailla omia leikkejään ilman suoraa auringonpaahdetta. Taaperon lempipuuhaansa oli kerätä matolle eri värisiä kiviä ja kumota päälle hiekkakakkuja tai kantaa matolle viereisestä suihkusta vettä. Kangas siis todella pääsi koetukselle viikon aikana ja oli loman jälkeen vielä ihan priimassa kunnossa. Matto oli myös helppo puhdistaa hiekasta ja kivistä, jolloin taaperon pystyi kätevästi kantamaan uimaleikeistä suoraan leikkimaton päälle. Näin matto muuntautui kivasti paikaksi, jossa oli kiva kuivatella ja syödä eväitä. Pieni sotkukaan ei haitannut, kun maton pystyi samantien putsaamaan suihkun alla ja aurinko kuivattu kankaan nopeasti.

Rantaleikkien lisäksi Outdoor-matto sopii hyvin myös muihin ulkoleikkeihin ja piknikille sekä hiekkalaatikolle ja oikeastaan mihin vaan retkelle mukaan. Huomattiin myös nopeasti, että pussukkaan oli kätevä pakata mukaan lelujen lisäksi myös rantapyyhkeet, vesipullot ja pienet eväät. Kaikki samassa paiketissa ja sen kuin vain levitti auki rannalla, keräsi pyyhkeet aurinkotuoleihin ja aloitti leikit.     

Maton saa kätevästi kiristettyä pussiksi nyörien avulla ja lisäksi reunoissa on kiinni kantohihnat klipsikiinnityksellä. Näin pussukkaa on helppo kantaa olalla ja tämä oli oikeasti niin kätevä, että tokana rantapäivänä jätettiin jo suosiolla aiemmin ollut kangaskassi hotellihuoneeseen. Meillä oli ranta niin lähellä hotellia, että kaiken tarpeellisen sai kätevästi pakattua tähän.

Joskus meillä oli matkarattaat mukana ja silloin pussukan sai sujautettua tavarakoriin kävelymatkojen ajaksi, jos lähdettiin jonnekin pidemmälle kävelemään.

Meillä oli jo ennestään Lapsimessuilta ostettu Play&Go Autorata-leikkimatto, joten idea matosta joka muuntautuu säilytyspussiksi oli entuudestaan tuttu ja oli kiva päästä testaamaan tätä reissuun. Kätevää, kun nyt ulkoleluillekin on oma säilytyspussukka johon mahtuu tarvittaessa myös piknikviltti ja retkieväät mukaan.

Play&Go Outdoor-leikkimattoa on saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

ILOINEN HEPPU
LEIKKIKAUPPA.FI
MINIM.FI

OZBABY.FI
Kommentit (2)

Hei täähän ois ihan must have tulevaan etelän matkaan 🙂 Onkohan muita kuoseja tulossa lähiaikoina?

Joo tämä oli kyllä tosi kätevä ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön myös ihan täällä kotosallakin 🙂 Ilmeisesti muitakin värejä/kuoseja on tulossa jossakin vaiheessa, mutta nyt valikoimasta löytyy tämä Surf-kuosinen 🙂

Kommentoi juttua: MUKANA REISSUSSA: PLAY&GO OUTDOOR-LEIKKIMATTO

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X