Yhteistyössä Kiddex Oy

Kerroin teille aiemmassa postauksessa että toimin yhteistyössä Kiddexin kanssa PlanToys tuotteiden brändilähettiläänä. Tässä postauksessa esittelen hauskat kumipuusta valmistetut ekologiset kylpylelut. Eikö kuulostakin jännältä, että puiset lelut soveltuvat vesileikkeihin? Kylpylelut valmistetaan Planwood-puristeesta ja PlanToys hyödyntää tuotteissaan kumipuuta, joka ei enää tuota kumia.

Meidän 2-vuotias tykkää tosi paljon kylpemisestä, joten valitsin meille yhdeksi leluksi tämän kestävän haavisetin. Pakkaukseen kuuluu haavi, kaksi kippoa sekä kolme erilaista saalista: kilpikonna, kala ja meritähti.

Haavisetti on ollut meillä käytössä nyt pidemmän aikaa jokaisella kylpykerralla. Yhdessä pyydystetään haaviin eläimiä ja kerätään vettä kuppeihin. Molemmissa kupeissa on reiät eri kohdissa ja näin vesi valuu pois hieman eri kohdista.

Lapsen mielestä on tosi hauskaa valuttaa vettä ja kylpyvaahtoa kupista toiseen. Kylpyvaahto onkin ihan pojan lempparia ja hän rakastaa tehdä sitä itse. Tästä saa myös hauskan leikin upottamalla meritähden, kalan ja kilpikonnan vaahdon sekaan ja sieltä hän noukkii nämä yksitellen esiin käsin tunnustelemalla. ”Koitahan etsiä vaahdon seasta meritähti, sen jälkeen kala ja lopuksi vielä kilpikonna.” Tätä voi leikkiä myös niin päin, että lapsi kertoo minkä näistä kolmesta vanhempi etsii vaahdon seasta.

 

PlanToys kylpylelut kehittävät lapsen mielikuvitusta, hienomotoriikkaa sekä koordinaatiokykyä. On tärkeää, että lapsen kanssa voi harjoitella erilaisia taitoja leikin avulla. Kylpyhetket tuntuvat olevan pojalle tosi tärkeitä, hän aina odottaa iltakylpyä ja sitä että saa valita leluja ammeeseen. Yhdessä keksitään erilaisia leikkejä, pyydystetään saaliita vedestä ja seurataan kuinka vesi valuu kupista toiseen ja pohjissa olevien reikien läpi.

Toisinaan meillä kylvetään myös aamuisin tai vaikka keskellä päivää, jos lapsi näin toivoo tai ollaan esimerkiksi maalattu sormiväreillä ja täytyy päästä pesulle. Nyt tätä postaustakin kirjoittaessa poika halusi mennä kylpyyn kun näki nämä kuvat tietokoneella. Hän todella nauttii vedestä, tykkää käydä uimassa ja saunoa ja jaksaa istua kylvyssä ties kuinka kauan.

 

 

 

Mukana tullut haavi on ollut kiva lisä vesileikkeihin. Sillä voi koittaa pyydystää kaikki kolme muotoa kerralla ja myös muita meillä ennestään olleita leluja, kuten pientä ankkaa ja sammakkoa. On mielettömän ihanaa seurata, kun lapsi keksii lelujen avulla omia uusia leikkejä ja muistaa nykyään jo ulkoa minkä värinen kilpikonna tai meritähti on. Kaikki meidän kylpylelut ovat sellaisia, joissa ei ole mitään reikiä ja näin ollen vettä ei pääse lelujen sisään. On tärkeää, että kylpylelut on helppo pitää puhtaana ja niiden sisälle ei pääse kertymään likaa jota on vaikea puhdistaa.

PlanToysin koko vesilelujen valikoiman pääset katsomaan täältä. Sieltä löytyy mm. merirosvolaiva, sukellusvene ja kalastusvene sekä muita erilaisia veneitä ja laivoja. Myös kelluva saari ja setti erilaisia kippoja ja mereneliöitä vaikuttavat hauskoilta.

Seuraavassa PlanToys-postauksessa on mukana myös kiva arvonta teille, joten pysykäähän kuulolla!

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Plantoysin kumipuiset kylpylelut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X