PlanToysin ekologiset puulelut + arvonta

Yhteistyössä Kiddex Oy

Toimin yhteistyössä Kiddexin kanssa PlanToysin brändilähettiläänä. PlanToys on thaimaalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä käyttäen tuotteissaan kumipuuta. Kun kumipuu ei tuota enää lateksia, se kaadetaan ja tämän ylijäämämateriaalin PlanToys hyödyntää. Leluissa ja peleissä käytettävät liimat ovat täysin myrkyttömiä ja väreinä käytetään vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja ja kasvivärejä.

Ollaan saatu nyt noin kolmen kuukauden ajan testata ja leikkiä PlanToysin valikoimasta valituilla tuotteilla. Kesällä pakattiin reissuun mukaan nämä matkakokoiset lelut ja pelit ja edellisessä postauksessa kerroin kumipuisista kylpyleluista.

Tässä postauksessa esittelen hauskat vesipalikat sekä tasapainoilevan cactuksen jonka voit voittaa myös itsellesi osallistumalla postauksen lopusta löytyvään arvontaan.

Kaktuspeli on hauska tasapainopeli, jota voi pelata ja rakentaa yhdessä tai yksin. Meidän 2-vuotias tykästyi niin paljon kaktuspelin matkaversioon, että olin varma hänen pitävän myös tästä isommasta pelistä. Ja aivan oikeassa olinkin! Hän innostui kaktuksesta kovasti ja pyytää usein ”tule äiti pelataan taas sitä kaktuspeliä” ja yhdessä opetellaan rakentamaan suuri kaktus niin, että se pysyy pystyssä eikä kaadu.

 

 

 

 

Kaktuspelin lisäksi saatiin meille myös nämä värikkäät vesipalikat. Palikoiden sisältä löytyy siniseksi, punaiseksi ja keltaiseksi värjättyä vettä. Palikoita voi kasata päällekkäin ja ihmetellä miltä maailma näyttää värjätyn veden läpi. Värien avulla lapsen kanssa voi tutkia millaiseksi väri muuttuu, jos vaikka keltaisen ja sinisen vesipalikan asettelee päällekkäin. Nämä ovat tosi hauskoja ja innostavat leikkeihin aina myös kaikki kylässä olevat lapset.

Hektisen arjen keskelle on hyvä ottaa pieniä hengähdystaukoja ja levittäytyä pöydän ääreen tai vaikka olohuoneen matolle puuhailemaan yhdessä lapsen kanssa. Yhteistyön kautta saaduista tuotteista on ollut paljon iloa ja ollaan vietetty monta kivaa yhteistä hetkeä perheen kesken.

Tasapainoilevan kaktuksen avulla ollaan päästy opettelemaan värien lisäksi myös eri kokoisten palojen vaikutusta kaktuksen kasaamiseen. Isot palat painavat enemmän kuin pienet ja jokaisen osan asettelu vaikuttaa kaktuksen tasapainoon. Yhdessä mietitään minkä värinen pala laitetaan seuraavaksi ja mihin kohtaan se kannattaa kiinnittää, jotta kaktus ei kaadu. Samalla ollaan opeteltu oman vuoron odottamista ja ainakin toistaiseksi lapsi malttaa hyvin odottaa omaa vuoroaan ja pitää huolen siitä kenen vuoro on seuraavaksi.

 

 

 

Keskittymisen lisäksi kaktuspeli opettaa lapselle hienomotorisia taitoja ja harjoittaa loogisen ajattelun kykyä. Välillä meidän poika haluaa ihan yksin kasata koko kaktuksen ja osaa jo hienosti päätellä mihin seuraava pala kannattaa kiinnittää. Kaikista hauskinta taitaa kuitenkin olla kun mahdollisimman korkeaksi kasattu kaktus kaatuu ja palat lentelevät ympäriinsä. ”Ei haittaa äiti yhtään, kasataan uusi!” lapsi huutaa nauraen ja taputtaa käsiään yhteen.

Tämä on viimeinen postaukseni PlanToys brändilähettiläänä ja pakko sanoa, että on ollut ilo olla mukana tässä yhteistyössä. Saatiin mahdollisuus tutustua tosi kivoihin ja opettavaisiin tuotteisiin. Ekologiset lelut tuovat hyvän mielen, kun tietää että ne on valmistettu vastuullisesti ja lelut ovat pitkäkestoisia. Ystäväni innostui hankkimaan myös omalle kummilapselleen PlanToysin kylpylelut, kun kerroin että meillä niistä on tykätty tosi tosi paljon. Ja itsekin tilasin lapselle muutaman pelin joululahjaksi, enkä malta odottaa että päästää yhdessä tutkimaan niitä.

 

Täältä pääset katsomaan koko PlanToysin valikoiman sekä jälleenmyyjät.

 

 

 

 

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi tai lahjaksi tasapainoileva cactus

Tasapainoileva cactus on hauska ja opettavainen peli, joka sopii parhaiten 1-4 pelaajalle. Peliä voi pelata koko perheen kesken, mutta halutessaan lapsi voi kasata myös hauskoja eri korkuisia ja hassuja kaktuksia itsekseen.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Muista jättää kommentin yhteydessä myös toimiva sähköpostiosoite. Arvonta päättyy  31.10.2018 ja sen jälkeen olen voittajaan yhteydessä.

Onnea arvontaan!

 

Kommentit (47)

Hauskan näköisiä palikoita sekä tuo Cactus peli. Tämä olisi oiva joululahja kummipojalleni.

Ois kyllä huippu lelu taaperolle!

Oispa niin ihana ja sopiva joululahaja ensimmäiselle lapsenlapsellemme 💙

Varmasti siskontytöt tykkäisi:)

Kiva postaud. Tälläsiä vinkkejä kaivataan just joulun alla. Eli kiitos hyvästä lelu vinkistä! Ja olishan toi kaktuspeli kiva voittaa.😉

Heippa! Mukava kirjoitus.
Olen aina ollut kiinnostunut puuleluista. Muovikrääsää kun on maailma pullollaan. Jos voittaisin, tää lahja menis miehen veljen lapsille!

Tämä vaikuttaa juuri sellaiselta tuotteelta joka voisi löytyä meidän pukinkontista!

Tämä olisi täydellinen joululahja pojalleni.

Olis kyllä kiva ylläri joulupakettiin!

Kummipoika tykkäisi 🙂

Tuollaista kaktusta en ole nähnytkään..

Lystikäs kaktus, joka olisi tosi kiva lahja! Mukaan arvontaan. PlanToysin tuotteet kyllä kestäviä ja kekseliäitä.

Mukana kivassa arvonnassa.

Kummipojalle tää ois kiva! 🙂

Vaikuttaa todella hauskalta peliltä. Pakko osallistua siksi. Mobiililla kun selaan välillä mainokset on koko ruudun kokoisia enkä saa selattua sivua mihinkään suuntaan, harmittavaa. heidi.ruohola@gmail.com

Jep, olen huomannut saman ja saanut tästä useita viestejä. Asia on hoidossa ja toivotaan että toimii pian paremmin 🙂

Kiva juttu.

Näyttääpä kivalta!

Omalle pojalle olisi varmasti mieluinen 🙂

Siskonpojalle ihan huippulahja

Mukana! Kummipojalle lahjaksi.

Ollaan siirtymässä enemmän puulelujen maailmaan,tämä olisi mahtava pukinkonttiin pojalle!

Ipanoille jees

Sisarusten lapsille huippulahja 🙂

Oi että, onpas kiva kaktus! Meidän pojat olisivat kyllä tosi innoissaan tämmöisestä, pukinkonttiin mainio! 😍

Täydellistä lapsenlapsille.

Taapero varmasti tykkäisi 🙂

Onpa kivannäköinen peli!

Mukana. Puiset lelut on ihania ja varmasti ilahduttais kummipoikaa tämä 🙂

Puiset lelut on ihania ja varmasti ilahduttaisi kummipoikaakin tämä 🙂

Meidän lapsille tällainen!

Toi olis kyl kiva meidän tytölle 🤗 ihanan värikäs ja monikäyttöinen

Olisi ihana pojilleni pukinkonttiin 😍

Oi, oispa kiva lisä rakentelujuttujen valikoimaan.

Kivan näköisiä puisia leluja ja pelejä 😊 Jos voitan menee joululahjaks omalle pojalle.

Vaikuttaa kivalta peliltä ja yrityksen ”ideologia” lelujen taustalla on hieno. Puiset, kestävät ja myrkyttömöt lelut kuuluvat ehdottomasti omiin suosikkeihin😊.

Antaisin pienelle pojalleni ensimmäiseksi joululahjaksi. On kyllä aivan ihana! 🙂

Olispa kiva voittaa lapsenlapsilleni.

Puulelut on kyllä ihania!

Rakastan puuleluja ja olisi ihana voittaa tämä.

tämä olisi kyllä super hyvä lahja lapsille!

Lapset tykkäisivät tästä😊mukana arvonnassa.

Olisipa mieluisa yllätys!

Olisipa varmaan mieluinen lahja pikkutytölle jouluksi.

Tälle löytyisi monta leikkijää lähipiiristä 🙂

Ihan kivalta peliltä näytti

Kommentoi juttua: PlanToysin ekologiset puulelut + arvonta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X