Isänpäivä ja ideoita brunssipöytään

Tänä vuonna isänpäivän perinteinen päivällinen vaihtui meidän luona vietettyyn aamupäivään ja yhteiseen brunssiin. Mikäs sen parempi tapa viettää aikaa perheen kesken ja nauttia herkuista.

Pöydästä löytyi mm. jo tavaksi muodostunut juustolautanen hilloineen ja kekseineen. Lisäksi valmistin erilaisia täytettyjä kolmioleipiä ja miesten toiveesta pöydästä löytyi tietenkin pekonia. Äitini paistoi pikkulettuja suolaisen täytteen kanssa ja makeana herkkuna tarjoilin panna cottaa sekä jäädytettyä suklaakakkua Nina Lincolnin ohjeella.

Tarkoitus oli tehdä kaikille myös smoothiet, mutta valitettavasti meidän vastikään ostettu blenderi hajosi ja smoothiet jäi sitten tekemättä. Kaikki maistui kyllä tosi hyvin ja ruokaa oli paljon. Osa vietiin vielä myöhemmin mukanamme sukuloimaan mennessä.

 

 

 

ISÄNPÄIVÄN BRUNSSI

 

 

 

 

 

 

 

 

Olin katsonut joskus aiemmin Pinterestistä kivoja ideoita isänpäiväaskarteluun ja tehtiin sitten tällainen kortti yhdessä taaperon kanssa. Mielestäni tämä on aivan ihana! Olen ajatellut, että jos tehdään joka vuosi pojan kanssa tämän tyyliset isänpäiväkortit niin näistä jää ihanat muistot ja myöhemmin voi seurata käden- ja jalanjäljen kasvua vuosi vuodelta. Kortin taakse kirjoitettiin pojan omia ajatuksia iskästä, eikä hän meinannut millään malttaa odottaa aamulla että pääsee antamaan kortin ja lahjan.

Isi on tosi pitkä ja syödään aina ruokaa yhdessä. Isi tykkää katsoa jalkapalloa ja uida mun kanssa.

 

 

Viime vuoden isänpäivänä tein suolakinuski-juustokakkua, joka oli ihan mielettömän hyvää! Tänä vuonna päädyin tekemään kahta eri jälkiruokaa, joista toinen oli Nina Lincolnin ohjeella tehtyä jäädytettyä suklaakakkua ilman liivatetta ja toinen herkullista panna cottaa. Kirjoittelen myöhemmin brunssin reseptejä blogiin ja lisään niihin myöhemmin linkit myös tähän postaukseen.

Paljon onnea vielä kaikki isät! ♥

 

Seuraa uusia päivityksiä ja muita juttuja myös Facebookissa ja Instagramissa!

Kommentit

Kommentoi juttua: Isänpäivä ja ideoita brunssipöytään

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X