Isänpäivä ja ideoita brunssipöytään

Tänä vuonna isänpäivän perinteinen päivällinen vaihtui meidän luona vietettyyn aamupäivään ja yhteiseen brunssiin. Mikäs sen parempi tapa viettää aikaa perheen kesken ja nauttia herkuista.

Pöydästä löytyi mm. jo tavaksi muodostunut juustolautanen hilloineen ja kekseineen. Lisäksi valmistin erilaisia täytettyjä kolmioleipiä ja miesten toiveesta pöydästä löytyi tietenkin pekonia. Äitini paistoi pikkulettuja suolaisen täytteen kanssa ja makeana herkkuna tarjoilin panna cottaa sekä jäädytettyä suklaakakkua Nina Lincolnin ohjeella.

Tarkoitus oli tehdä kaikille myös smoothiet, mutta valitettavasti meidän vastikään ostettu blenderi hajosi ja smoothiet jäi sitten tekemättä. Kaikki maistui kyllä tosi hyvin ja ruokaa oli paljon. Osa vietiin vielä myöhemmin mukanamme sukuloimaan mennessä.

 

 

 

ISÄNPÄIVÄN BRUNSSI

 

 

 

 

 

 

 

 

Olin katsonut joskus aiemmin Pinterestistä kivoja ideoita isänpäiväaskarteluun ja tehtiin sitten tällainen kortti yhdessä taaperon kanssa. Mielestäni tämä on aivan ihana! Olen ajatellut, että jos tehdään joka vuosi pojan kanssa tämän tyyliset isänpäiväkortit niin näistä jää ihanat muistot ja myöhemmin voi seurata käden- ja jalanjäljen kasvua vuosi vuodelta. Kortin taakse kirjoitettiin pojan omia ajatuksia iskästä, eikä hän meinannut millään malttaa odottaa aamulla että pääsee antamaan kortin ja lahjan.

Isi on tosi pitkä ja syödään aina ruokaa yhdessä. Isi tykkää katsoa jalkapalloa ja uida mun kanssa.

 

 

Viime vuoden isänpäivänä tein suolakinuski-juustokakkua, joka oli ihan mielettömän hyvää! Tänä vuonna päädyin tekemään kahta eri jälkiruokaa, joista toinen oli Nina Lincolnin ohjeella tehtyä jäädytettyä suklaakakkua ilman liivatetta ja toinen herkullista panna cottaa. Kirjoittelen myöhemmin brunssin reseptejä blogiin ja lisään niihin myöhemmin linkit myös tähän postaukseen.

Paljon onnea vielä kaikki isät! ♥

 

Seuraa uusia päivityksiä ja muita juttuja myös Facebookissa ja Instagramissa!

Kommentit

Kommentoi juttua: Isänpäivä ja ideoita brunssipöytään

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Meillä jatkuu loma vielä hetken aikaa, mutta moni on tainnut jo palata arkeen. Ennakoin tätä myös itse ja tilasin meille valmiiksi kaappiin ruokatarvikkeita kuten perus tomaattimurskaa, pastaa, papuja, maissia, riisikakkuja ja pesuaineita. Arki on helpompaa kun tietää, että kaapissa on aina jotakin mistä voi valmistaa vaikka nopeasti pastakastikkeen! ☺️
〰️ Matsmart myy tuotteita, jotka muuten päätyisivät hävikkiin. Tämä voi johtua pakkausmuutoksista, ylituotannosta, painovirheistä ja lähestyneistä tai jo ohitetuista parasta ennen -päiväyksistä. ♻️
#yhteistyö #matsmartsuomi #lomaloppuu #eihävikkiä
  • Ihan parasta tällä hetkellä: +32 astetta ja tuorepuristettu appelsiinimehu🍹🇬🇷 Stoorien puolella lisää tunnelmia tältä päivältä 😅
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynthos #argassi #tuoremehu #appelsiinimehu #aurinkomatkat #holiday #greece #zante #gustorestaurant #orangejuice #fresh #juice #holidayvibes
  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce

minkavi

X