Vadelma-tuorepuuro

Viime viikonlopun maapähkinävoi-banaanituorepuuro innosti myös monet teistä valmistamaan tuorepuuroa ja lupasinkin jakaa seuraavaksi tämän helpon vadelma-tuorepuuron ohjeen.

Raaka-aineet vain sekoitetaan keskenään ja herkullinen aamupala valmistuu kuin itsestään yön aikana.  Aamulla puuro viimeistellään tuoreilla marjoilla ja nautitaan sellaisenaan. Ihanan vaivatonta ja silti niin hyvää!

 

 

 

Vadelma-tuorepuuro 2 annosta

2 dl mantelimaitoa

2 dl kaurahiutaleita

1 dl kaurajogurttia

1 dl vadelmia

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään, peitä kulho kelmulla ja anna puuro tekeytyä jääkaapissa mielellään yön yli.
  2. Sekoita puuro hyvin j tarjoile puuro tuoreiden vadelmien tai muiden marjojen ja hedelmien kera.
  • Vinkki!

– Voit käyttää mantelimaidon tilalla myös muita kasvimaitoja, kuten kauramaitoa tai soijamaitoa. Myös vanilja soijamaito sopii hyvin tuorepuuroon.

 

 

Sunnuntait ovat täydellisiä ihanan brunssin tai runsaan ja herkullisen aamiaisen valmistamiseen. Tänään ehtii siis hyvin valmistaa tuorepuuroa huomiseksi ja halutessaan myös esimerkiksi tätä helppoa rapeakuorista pataleipää.

Aamulle jää leivän kohotus sekä paisto ja sillä aikaa ehtii hyvin kattaa pöydän ja valmistaa muut aamiaisherkut valmiiksi. Lisää aamupala- ja brunssi-ideoita löydät täältä. 

Muistathan osallistua Instagramissa muumimukien arvontaan 🙂

 

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Vadelma-tuorepuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X