Hotel Rantapuiston brunssi

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Rantapuisto

 

Kaikki blogiani vähänkään pidempään lukeneet tietävät, että rakastan hyviä aamiaisia ja brunsseja. Tykkään valmistaa sellaisia itse, mutta rakastan myös hotellien ja ravintoloiden valmiita aamupaloja ja runsaita brunssipöytiä.

Olinkin todella innoissani kun päästiin porukalla testaamaan Hotel Rantapuiston uudistettua sunnuntaibrunssia. Brunssi tarjoillaan hotellin yhteydessä olevassa Ravintola Rantapuistossa, aivan ihanassa miljöössä luonnon keskellä.

Rantapuiston takassa palaa tuli ja edessä olevat nojatuolit näyttävät erittäin houkuttelevilta. Meidät ohjataan pöytään, jonka viereisistä ikkunoista aukeaa kaunis näkymä suoraan merelle. Pöytään leijailee vasta paistettujen vohveleiden tuoksu ja viereisistä pöydistä kuuluu tasaista puheensorinaa. Sunnuntait ovat kyllä ihan täydellisiä brunssipäiviä.

 

 

 

 

Noutopöydässä on tarjolla lämpimiä ruokia, kuten paahdettuja porkkanoita, linssipaistosta, bataattia, tomaatti-sipulimunakasta, perunoita, lämminsavukirjolohta sekä nyhtöpossua ja erilaisia makkaroita.

Lisäksi pöydästä löytyy erilaisia salaatteja, vuoksen piirakoita munavoilla, leipää, croissantteja ja levitteitä. Itse tehdyt smoothiet ovat ihanan raikkaita, samoin tuoreet hedelmät. Smoothiekannujen vierestä saa appelsiini- ja omenamehua. Luomukahvin lisäksi teen ystäville löytyy laaja teevalikoima ja pakko muuten mainita, että kahvin kanssa sai myös kauramaitoa! Juon kahvini aina kauramaidon kanssa ja onkin aina kiva yllätys jos sitä on saatavilla.

Brunssilla voi muuten itse paistaa vohvelin jälkiruoaksi. Onneksi käytössä oli kaksi vohvelirautaa, sillä tämä piste oli selkeästi suosittu!  Täytteeksi sai lusikoida nutellaa, kermavaahtoa, vaahterasiirappia ja hilloa. Viereisestä jälkiruokapöydästä löytyi vielä pannacottaa, cookieita, suklaasydämiä, irtokarkkeja, popcornia ja sipsejä.

Koko brunssimenun pääset lukemaan täältä. 

 

 

 

 

Meidän 2,5 vuotias lapsi oli mukana brunssilla ja hän piti erityisesti vuoksen piirakoista ja munavoista, smoothieista, tuoreista hedelmistä, lämpimistä kasviksista ja kalasta sekä jälkiruokavohvelista. Pojan kommentti olikin aika ihana kun lähdettiin kotiin päin ”Muistetaanhan tulla tänne vielä uudestaan?” hän kysyi ja muistelee vieläkin muutaman viikon takaista brunssipäivää.

Me löydettiin vielä lähtiessä hotellin aulan vierestä kiva lasten leikkihuone, jossa käytiin leikkimässä brunssin jälkeen.

Voin lämpimästi suositella Rantapuiston brunssia myös lapsiperheille. Ravintolasta löytyy hyvin syöttötuoleja ja sopivaa syötävää perheen pienimmillekin. Me käytiin muuten tutustumassa Hotel Rantapuistoon reilut kaksi vuotta sitten, jolloin siis myös yövyttiin hotellissa. Täältä voit lukea postauksen meidän hotellivierailusta. 

 

 

 

 

Kaikki neljä aikuista ja lapsi saatiin kyllä vatsat täyteen. Olin itse ainut joka ei syönyt kalaa, mutta muut ruokailijat kehuivat sitä kovasti. Valitsin kasvisvaihtoehtoja ja mielestäni niitä oli riittävästi. Nykyään monissa paikoissa otetaan hyvin erilaiset ruokavaliot huomioon ja täälläkin esimerkiksi gluteenittomia leipiä saa pyytämällä ja jälkiruokapöydästä löytyi valmiiksi gluteenittomia vaihtoehtoja.

Pidin erityisesti lämpimistä kasviksista ja linssipaistoksesta, salaateista, punajuuri- ja hernehummuksesta, croissanteista (jotka olivat sopivan pieniä brunssipöytään), tuoreista hedelmistä, smoothieista ja vohveleista.

Tunnelma ravintolassa ja hotellissa on tosi tervetullut ja ilmapiiri on lämminhenkinen. Suosittelen tutustumaan myös hotellin ympäristöön, jossa voi kävellä luonnon keskellä ja ihastella merimaisemaa. Ravintolan terassille pääsee muuten nauttimaan myös brunssia ja muita ravintolan antimia kesällä. Voin kuvitella kuinka ihanaa on istua kesäisenä päivänä terassilla nauttimassa hyvästä ruosta.

 

 

 

 

Jos haluat kurkata lisää meidän brunssitunnelmia, niin Instagramista löytyy tarinoiden kohdalta Brunssi-kuvake ja sitä painamalla näet lisää! 🙂

Hotel Rantapuiston brunssimenu on voimassa 24.2. – 26.5.2019. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-14. Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen!

Brunssin hinta on 27€ / henkilö.

4-11 vuotiaat pääsevät herkuttelemaan puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat pääsevät brunssille ilmaiseksi.

Hotel Rantapuisto

Furuborginkatu 3

00980 Helsinki

www.rantapuisto.fi

 

Avainsanat

Kommentit (6)

Ihana, aamuluettavaksi täydellinen postaus! Vatsa kurnien ja lähes kuola suusta valuen luin jutun loppuun. Nyt pitää mennä keittiöön valmistamaan joka-aamuinen jogurttiannos – ja haaveilla pääsevänsä joku kaunis kesäpäivä tuonne Rantapuiston terassille herkuttelemaan.
Hienoa viikonloppua sinne!

Voi kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Itsekin nyt jälkeenpäin katson kuvia ja mietin, että pääsispä takaisin brunssille. Kesällä olisi niin ihana istuskella siellä Rantapuiston terassilla! Maisemat on tosi kauniit, tunnelma kivan rento ja ruoka hyvää. Mukavaa viikonloppua sinulle myös! <3

Näyttää ja kuulostaa kyllä tosi hyvältä 8) nyt iski nälkä! 😀

Kiitos Sofia! Ja jep, ruokakuvia katsellessa usein iskee itsellekin nälkä 😀

Näyttääpä hyvälle. Vohvelin paisto kuulostaa kivalle. Varmasti lapsistakin hauskaa, kun saa paistaa oman vohvelin. Kiitti brunssivinkistä, laitetaan toteutukseen piakkoin.

Vohvelipisteelle taisi olla pisimmät jonot! 😀 Se oli kyllä tosi kiva lisä brunssille! 🙂

Kommentoi juttua: Hotel Rantapuiston brunssi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X