Kevätmalliston uutuudet ja lapsen kanssa ulkoilu

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

 

Kevät tekee tuloaan ja lumet sulaa kovaa vauhtia tehden pihalle ja puistoihin suuria lätäköitä. Kuraa ja hiekkaa löytyy myös ja etenkin aamuisin on vielä aika kylmä. Välillä on vaikea päättää mitä pukisi lapselle päälle ja ainakin meidän lähipuistossa on muutamia niin isoja vesialueita, että hyvät vedenpitävät vaatteet ovat välttämättömät.

Tykkään tästä vuodenajasta, kun voi kuitenkin pukea jo vähän kevyemmin päälle ja mikäs sen parempaa, kuin keitellä puistossa kuravelliä ja hyppiä lätäköissä. Tämä taitaa olla monien lasten lempipuuhaa!

 

 

Saatiin valita Jollyroomin kevään 2019 vaatemalliston uutuuksista meille sopivat vaatteet. Tuotemerkkien Petite Chérie Atelier sekä Nordbjørn kevätuutuudet ovat saatavilla ainoastaan Jollyroomista. Koko valikoiman pääset katsomaan täältä. Aivan ihania uutuuksia, värejä ja kuoseja!

Halusin kiinnittää huomiota sadevaatteiden ominaisuuksiin ja käytännöllisyyteen. Meidän käyttöön sopii paremmin takki ja housut kuin haalari. Meille valikoitui vaaleanvihreä Petite Chérien vuorillinen sadeasu, johon kuuluu takki ja housut. Takissa on irrotettava huppu ja housuissa säädettävät henkselit, jotka saa myös irti.

 

 

Jos olet seurannut minua Instagramin puolella, saatat tietää meidän vaikeuksista lapsen pukeutumiseen liittyen. Hän on todella valikoiva ja meillä on ollut suuria haasteita pukeutumisen kanssa. Tehtiin siis niin, että kävin kevätmalliston valikoiman ensin itse läpi ja lopulta valittiin vaatteet muutamista vaihtoehdoista yhdessä lapsen kanssa. Näin hän pääsi mukaan tekemään valintaa ja odottikin aivan innoissaan pakettia saapuvaksi postiin.

Haettiin paketti yhdessä ja ihasteltiin uutta sadeasua ja sovittiin että mennään pian testaamaan sitä ulos. Olinkin tosi iloinen, kun hän itse ehdotti ulos lähtemistä muutaman päivän päästä.

Puettiin uudet sadevaatteet päälle muitta mutkitta ja lähdettiin etsimään lätäköitä. Ja niitähän löytyi! Tehtiin pieni lenkki potkupyöräillen ja mentiin lähipuistoon leikkimään.

 

 

Vuorillinen setti on osoittautunut todella käteväksi. Lämmin sisävuori takaa sen, että lapsi pysyy lämpimänä tuulessa ja tuiskeessa. Sadeasun alle riittää hyvin säästä riippuen joko sisävaatteet tai esimerkiksi ohut merinovillainen kerros ihoa vasten. Helpottaa ainakin meillä pukeutumista tosi paljon, kun sadevaatteiden alle ei tarvitse pukea erikseen ulkohaalaria.

Tämä vuorillinen sadeasu on nyt alennuksessa ja löydät sen täältä. Samaa sadeasua on saatavilla myös ilman sisävuorta ja se löytyy täältä. Melkein voisi pistää tilaukseen myös tuon, sillä me ollaan tykätty tästä vuorillisesta versiosta tosi paljon!

 

 

Valittiin mukaan vielä saman sarjan sadehattu ja rukkaset. Sadehatulle ei ole vielä ollut käyttöä, mutta rukkaset ovat päässeet hyvään testiin vesileikeissä. Fleecevuori pitää kädet lämpiminä ja nepparikiinnityksen ansiosta ne pysyvät hyvin kädessä.

Näiden sisälle ei tarvita erikseen sormikkaita, mikä on mielestäni hyvä sillä näin lapsi saa helpommin otteen leluista ja pystyy esimerkiksi pyöräilemään rukkaset kädessä.  Asusteiden vesipilariarvo on 8000 mm ja ne voi tarvittaessa pestä koneessa 40° asteessa.

Kaikki Jollyroomin hanskat ja asustesetit löytyy alennetuin hinnoin täältä.

 

 

 

Ollaan nyt ulkoiltu näissä vaatteissa vähän joka säällä. Lumisemmat maisemat, metsäretki, kurakelit ja suurissa lätäköissä pomppiminen sekä potkupyöräily on testattu.

Hyvät ulkovaatteet takaavat sen, että lapsi viihtyy ulkona – pysyy kuivana, sopivan lämpimänä ja pystyy liikkumaan huoletta. Meille valikoitui sadeasu koossa 100cm ja tässä on vielä sen verran kasvunvaraa, että menee toivottavasti koko kevään ja vielä ensi syksynäkin.

 

 

 

Sadeasun ominaisuudet:

– Vesipilariarvo 8000mm

– Fleecevuori, hitsatut saumat ja resorit

– Irrotettava huppu, kiinnitetään neppareilla

– Housuissa on säädettävät henkselit, jotka saa helposti irti

– Takissa ja housuissa on heijastimia

– Suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta

– Konepesu 40° asteessa

 

Sadeasu on helppo puhdistaa kurasta ja liasta kostealla liinalla pyyhkien tai kevyesti vedellä suihkuttaen. On hyvä muistaa, että ulkovaatteiden ominaisuudet ja etenkin vesipilariarvo muuttuu jos vaatteita pesee usein pesukoneessa. Yleensä rätillä putsaaminen siis riittää oikein hyvin.

 

 

 

Reppuun on pakattu kaakaota tai mehua sekä eväsleipiä ja kaurakeksejä. Sovittiin, että lähdetään taas pian retkelle. Toivotaan että innostus jatkuu pitkään ja päästään ulkoilemaan vaikka joka päivä! Se kun ei ole ollut ihan itsestäänselvyys lähiaikoina 🙂

 

 

Sadevaatteiden lisäksi valittiin pojalle kiva softshell-takki. Meillä ei ole aiemmin ollut mitään softshell-vaatteita, joten nyt halusin ottaa sellaisen kokeiluun.

Suosittu Nordbjørnin softshell-takki on nyt -40% alennuksessa Jollyroomin sivuilla ja sitä on saatavilla koossa 80cm – 150cm. Tästä valitsin koon 110cm, sillä ajatuksella että takki menisi mahdollisimman pitkään. Hihat ovat vielä vähän pitkät, mutta muuten takki on oikein sopiva ja materiaali tuntuu miellyttävältä.

 

 

 

Takkia on saatavilla viidessä eri värissä. Softshellmateriaali on hengittää hyvin ja on tuulenpitävä. Tässä vesipilariarvo on 3000mm joten pieni tihkusade ei haittaa.

Hihoissa on peukalon reiät, takin huppu on irrotettava ja myös tästä löytyy heijastinyksityiskohdat. Kunhan säät lämpenevät, uskon että sadehousut ja tämä takki ovat loistava yhdistelmä kuraleikkeihin!

 

 

 

Olen tosi iloinen tästä yhteistyöstä, sillä lapsi on ollut mielissään siitä että sai valita juuri tämän asun ja oli aivan tohkeissaan kun puistossa uutta sadeasua kehuttiin. Hän kertoi heti, että on valinnut sen itse ja hakenut myös itse postista 🙂

Me oltiin eilen aamulla 1,5 tuntia ulkoilemassa ja heti lounaan jälkeen lapsi pyysi takaisin ulos. Jotain taikaa näissä uusissa vaatteissa taitaa olla, eikä mua haittaa yhtään! Ulkoilu on tehnyt tosi hyvää meille molemmille! Seuraa meidän päiviä ja ulkoilureissuja myös Instagramin puolella!

 

Kommentit (4)

Kivan näköinen kurapuku ja paljon ihania kuvia!

Kiitos! Puku on kyllä ollut tosi mieluinen 🙂

Osaatko sanoa millanen mitotus näissä sadeasuissa on? Oon tekemässä tilausta mutta en ihan tiiä mitä kokoa ottaisi..

Mun mielestä näissä on vähän reilumpi mitoitus 🙂 Meillä pojalla käytössä nyt pääasiassa 98/104 vaatekokoa ja tämä sadeasu otettiin koossa 100. Takissa ja housuissa on kasvunvaraa vielä sen verran, että menee toivottavasti vielä syksyllä. Meillä oli ensin sovitettavana tästä koko 110 mutta se oli liian suuri. Toivottavasti tästä oli apua ja ihana kuulla, että innostuit tilaamaan teillekin! <3

Kommentoi juttua: Kevätmalliston uutuudet ja lapsen kanssa ulkoilu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X