Pääsiäisen kuvia ja tunnelmia

Me ollaan vietetty tänä vuonna vähän erilainen pääsiäinen, kun ollaan oltu vanhempieni luona koira- ja talovahteina. Lapsuudenkotini on meille vähän kuin tulisi mökille. Vanha omakotitalo, iso piha ja sellainen tietty tunnelma joka on aina tänne tullessa.

Ollaan oltu tosi paljon ulkona, grillattu ystävien kanssa ja kyläilty naapurissa isovanhempien luona. Ollaan saunottu ja vilvoteltu takapihalla, leivottu ja juotu kahvit terassilla. Tässä vähän meidän pääsiäistunnelmia ja eilinen aamiainen, johon kuului pitkästä aikaa muuten myös mämmiä. En muistanutkaan kuinka hyvää se onkaan!

 

Pääsiäisen kahvipöytään en leivo itse pullaa, koska perinteeksi on muodostunut tämä valmiiksi viipaloitu pitko. Tämä vaan maistuu niin hyvältä itse tehdyn pashan kanssa! Lisäksi isovanhempien luona on aina pashan kanssa kulitsaa.

Lisäksi pöydästä löytyi smoothieta, leipiä ja hedelmiä sekä marjoja. Tuoremehuksi valikoitui yksi lempparini eli appelsiini-persikkamehu. Siitä tulee aina Kreikan lomamuistot mieleen.

 

Täällä on ollut myös joka keväinen Tivoli, jossa käytiin pojan kanssa lauantaina. Viime vuonna hän ei vielä mennyt laitteisiin yksin, mutta tänä vuonna halusi jo mennä autoradalle itsekseen. Myös pomppulinna oli ihan hitti ja siellä hän viihtyi aika pitkäänkin.

Lopuksi voitettiin vielä hauska valomiekka yhdestä kojusta ja lähdettiin ravintolaan syömään. Tosi kiva päivä! 🙂

Nyt kun ilmat ovat tosiaan suosineet, ollaan otettu siitä kaikki ilo irti ja vietetty paljon aikaa sekä takapihalla että puistoissa. Kahvikin maistuu entistä paremmalta ulkona juotuna!

Veikkaan että tuleva kesä tulee olemaan täynnä eväsretkiä ja seikkailuja, sillä pojan mielestä on ihan parasta pakata vähän evästä mukaan ihan vaikka omalle pihalle mentäessä. Vielä kivempaa se on kun saa pakata eväät omaan reppuun ja syödä niitä esimerkiksi metsässä tai puiston penkillä pyörällä potkuttelun jälkeen.

Nämä Oatlyn kauramaidot ja kaakaot ovat hyviä eväsjuomia veden ja mehujen lisäksi. Ollaan nyt ostettu tätä kaakaota muutaman kerran ja tämä on myös mun mielestä tosi hyvää.

Tänä vuonna tulikin tehtyä kahta eri kakkua pääsiäisen kunniaksi. Herkullisen kinder-juustokakun tein perjantaiksi ja se keräsi kovasti kehuja kahvipöydässä. Eiliselle päivälliselle tein raikasta persikka-juustokakkua, jonka ohjeen kirjoitan myöhemmin blogiin.

Kakku oli tosi hyvää ja maistui ihanasti persikalle. Luulen että tästä tulee hyvä kilpailija mango-juustokakulle tulevaa kesää ajatellen.

Eli leppoisasti on mennyt nämä pääsiäisen pyhät täällä. Tänäänkin käytiin vielä kyläilemässä ja nyt vietetään ilta saunoen ja piirrettyjä katsellen 🙂

 

 

 

Kommentit (2)

Kuulostaa ihanalta pääsiäiseltä, jos ei jopa täydelliseltä.
Kaikki nuo herkut ja ulkoilu pikkuihmisen kanssa ❤

On kyllä ollut ihanaa! Niin aurinkoiset kelitkin 🙂

Kommentoi juttua: Pääsiäisen kuvia ja tunnelmia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Meillä jatkuu loma vielä hetken aikaa, mutta moni on tainnut jo palata arkeen. Ennakoin tätä myös itse ja tilasin meille valmiiksi kaappiin ruokatarvikkeita kuten perus tomaattimurskaa, pastaa, papuja, maissia, riisikakkuja ja pesuaineita. Arki on helpompaa kun tietää, että kaapissa on aina jotakin mistä voi valmistaa vaikka nopeasti pastakastikkeen! ☺️
〰️ Matsmart myy tuotteita, jotka muuten päätyisivät hävikkiin. Tämä voi johtua pakkausmuutoksista, ylituotannosta, painovirheistä ja lähestyneistä tai jo ohitetuista parasta ennen -päiväyksistä. ♻️
#yhteistyö #matsmartsuomi #lomaloppuu #eihävikkiä
  • Ihan parasta tällä hetkellä: +32 astetta ja tuorepuristettu appelsiinimehu🍹🇬🇷 Stoorien puolella lisää tunnelmia tältä päivältä 😅
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynthos #argassi #tuoremehu #appelsiinimehu #aurinkomatkat #holiday #greece #zante #gustorestaurant #orangejuice #fresh #juice #holidayvibes
  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce

minkavi

X