Tee ihanat rocky roadit jääpalamuotteihin

Rocky roadit ovat kyllä niin hyviä! Sulatettua suklaata ja herkullisia sattumia sekoitetaan yhteen ja annetaan kohmettua jääkaapissa. Rocky road leikataan sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja herkutellaan sellaisenaan.

Keksin kokeilla tehdä rocky roadia sydämen muotoisiin silikonisiin jääpalamuotteihin ja näistänä tuli tosi söpöjä. Tässä loistava herkkulahjaidea esimerkiksi tulevaan äitienpäivään!

 

HERKULLISET ROCKY ROADIT n. 50kpl

200 g maitosuklaata

200 g valkosuklaata

1 dl suolapähkinöitä

1 dl murusteltuja popcorneja

2 dl minivaahtokarkkeja

  1. Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa omissa kulhoissaan.
  2. Sekoita suolapähkinät, popcornit ja vaahtokarkit maitosuklaan joukkoon.
  3. Lusikoi muottien pohjalle ensin hieman valkosuklaata. Lisää sen jälkeen maitsuklaata, jossa on mukana sattumat. Painele seos tiiviisti muottiin.
  4. Lisää lopuksi päälle vielä hieman valkosuklaata ja tasoita lusikan avulla.
  5. Laita muotit jääkaappiin ja anna kovettua noin kaksi tuntia. Irrota suklaat muoteistaan ja asettele tarjolle.
  • Vinkki!

– Jos rocky road-massaa jää yli tai et omista muotteja, voit hyvin levittää ainekset leivinpaperin päälle lautaselle ja antaa kovettua jääkaapissa. Leikkaa rocky road pieniksi suupaloiksi.

– Minulla oli käytössä 4 silikonista muottia, joissa on jokaisessa 12 sydämen muotoista koloa. Massaa jäi näistä hieman yli ja tein lopusta pieniä rocky road paloja.

Katso myös nämä versiot:

Näistä sydämen muotoisista versioista tuli  kyllä niin kivoja! Sellofaaniin tai muuhun pakettiin käärittynä ovat myös ihana herkkulahja ja muotteihin tehtynä myös kiva tarjottava juhlapäivänä.

Rocky roadiin voit valita oikeastaan mitä tahansa pieniä sattumiksi sopivia herkkuja. Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii näissä tosi hyvin 🙂

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Tee ihanat rocky roadit jääpalamuotteihin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X