Hyvää nimipäivää ihanalle pojalle!

Olen jo pitkään miettinyt kertoisinko blogissa ja Instagramissa meidän lapsen nimen. Mietin tätä oikeastaan jo silloin, kun olin raskaana. Ajattelin kuitenkin, että halusin ainakin aluksi pitää nimen pois täältä mutta vähitellen tulin toisiin aatoksiin.

Meillä oli pojalle nimi valmiina jo ennen hänen syntymäänsä. Vaihtoehtoja oli muutamia, joista suosikkeja olivat Noel ja Nooa. Kuitenkin kun vauva syntyi, niin kumpikaan näistä nimistä ei jotenkin tuntunut enää sopivan hänelle.

Tämähän aiheutti hirveästi päänvaivaa, sillä yhtäkkiä mikään ylös kirjoitettu nimiehdotus ei tuntunut juuri siltä oikealta. Vauva syntymän jälkeen hän oli meille pitkään jäpikkä, kunnes aloimme ensin ihan vain lempinimenä kutsumaan häntä nimellä jonka hän lopulta sai.

Tämä nimi oli sellainen, jota mietittiin ihan aluksi hieman huumorilla – mutta lopulta tajuttiin miehen kanssa molemmat että nimi sopii lapselle täydellisesti. Hän oli juuri tuon nimen näköinen! Pienen pieni menninkäispoika.

Me ei kerrottu kellekään lapsen nimiä ennen hänen juhlapäiväänsä. Siskolleni olin vähän vihjaillut muutamia nimivaihtoehtoja, mutta onnistuimme lopulta pitämään nimen kaikilta salassa nimiäisjuhliin saakka. Juhlapäivää varten olin tehnyt videon, joka näytettiin juhlapaikalla isolta screeniltä. Siinä oli kuvia vauvan ensihetkistä, pieniä ihania juttuja hänestä ja nimivaihtoehtoja joita olimme pohtineet. Lopulta näytölle tuli teksti ”Nostetaan siis malja sinulle..” ja seuraavassa kuvassa oli sydämen sisällä lapsen koko nimi ja nostimme hänelle maljan. Muistan sen hetken aina – se oli jotenkin niin mieleenpainuva.

Päätin vähän aikaa sitten, että pojan nimipäivänä tulen kertomaan sen täällä blogissa. Jatkossa voin puhua ja kirjoittaa hänestä oikealla nimellä. On ollut jopa outoa kirjoittaa aina vauva, taapero, poika tai lapsi. Lisäksi nimi on näkynyt muutamia kertoja Instagramissa ja blogin Facebooksivuilla, jolloin olen saanut kommentteja, kyselyjä ja kehuja lapsen ihanasta nimestä 🙂

Meillä ei ole ollut tapana koskaan sen kummemmin juhlia nimipäiviä. Monista yleisimmistä kalentereista ei löydy minun tai sisaruksieni nimiä, mutta tänään on siis meidän lapsen nimipäivä, joten ihanaa nimipäivää HEMMO!

Meillä juhlitaan kesällä Hemmon 3-vuotissynttäreitä ja sitä ennen ajattelin kirjoitella mitä meille kuuluu ja millaisia taitoja hän on oppinut. Julkaisen usein Instagramin stoorien puolella videoita ja kuvia meidän menosta ja hauskoista sattumuksista Hemmon kanssa. Saan usein viestejä, että onko meillä aina sellaista ja voin kertoa että kyllä vain! Hemmo on uskomattoman kekseliäs ja jaksaa touhuta ilman päiväunia aamusta iltaan sata lasissa. Pieniä kepposia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä hauskoja sattumuksia mahtuu jokaiseen päivään.

Viimeisimpänä tänään imuroidessani hän oli hakenut keksipaketin keittiöstä ja syönyt niitä olohuoneen matolla. Huomasin tämän, kun tulin imuroimaan olohuonetta ja ihmettelin mitäs täällä on tapahtunut? Sain vastaukseksi iloisen ”Nyt ei ehdi selittää!” huikkauksen ja Hemmo jatkoi matkaa aiemmin eteisestä hakemallaan potkupyörällä keittiön ympäri 😀 Ihana tyyppi!

Tänään me paistettiin nimipäivän kunniaksi banaanipannareita tällä ohjeella ja herkuteltiin niitä marjojen kera.

 

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Hyvää nimipäivää ihanalle pojalle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa tiistaita! 🌸
×
×
×
#koti #keittiö #meilläkotona #ruusut #ruusukimppu #astiakaappi #muumimukit #instablogitfinland #instablogit #sisustus #homesweethome #kitchen #kitchendecor #roses #moominmugs #myhome #interiordesign
  • Yhteistyössä @sudio ☀️
Kesäpäivän pieni oma hetki jääkahvin, marjojen ja podcastien parissa. Ihan parasta! 😎
Sain uudet langattomat Sudion Tolv-kuulokkeet, joissa on uudistettu kannettava latauskotelo. 🔸Molemmissa kuulokkeissa on mikrofoni, eli voin musiikin kuuntelun lisäksi puhua puhelimessa kuulokkeet päässä. Niin kätevää! 🔸Langaton kantomatka 15 metriä ja toistoaika näissä kuulokkeissa on jopa 35 tuntia.
🔸Mun pelastus kun voin samalla kuunnella musiikkia, podeja tai kavereiden ääniviestejä ja tehdä kotitöitä 😂
〰️ Koodilla minka15 saat -15% alennusta Sudion tilauksesta ja mukaan lähtee myös uusi kuvassa näkyvä kangaskassi!
×
×
×
#yhteistyö #sudio #sudiomoments #sudiosweden #sudiotolv #tolv #kuulokkeet #langaton #kesä #kesäloma #jääkahvi #podcast #tolvblack #music #summer #icedcoffee #berries #lifeisgood
  • Hyvää juhannusta! 🌼
×
×
×
#juhannus #juhannus2019 #keskikesä #keskikesänjuhla #kesä #mansikat #mansikka #midsummer #happymidsummer #strawberries #summer #holiday #lifeisgood
  • Huomenta! ☀️ Tänään luvassa kiva päivä, kun istutetaan terassin istutuslaatikkoon yrttejä ja  kukkia ja ehkä vielä muutama köynnös lisää. Lisäksi olisi luvassa uuden grillin kasaus, jotta päästään illalla grillaamaan 😊 Vielä riittää myös sisustettavaa terassilla, mutta kyllä täällä jo hyvin viihtyy! 🌼
×
×
×
#terassi #kesä #aamupala #aamukahvi #takapiha #sisustus #terassinsisustus #omakoti #meilläkotona #muumimuki #instablogitfinland #jysksuomi #jysk #oatly #breakfast #coffee #moominmug #terrace #backyard #summer #hmhome
  • Leivoin aivan ihanaa gluteenitonta mansikka-raparperipiirakkaa 😊 Blogista löytyy ohje pellilliseen. Tässä ihana herkku vaikkapa juhannuksen kahvipöytään tai viemisiksi kesämökille!🌼
×
×
×
#leivonta #leivontablogi #raparperipiirakka #maisemakahvilanraparperipiirakka #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #leivojakoristele #ihanitsetehty #raparperileivonnaiset #raparperi #mansikkaraparperipiirakka #gluteeniton #gluteenitonleivonta #kesä #baking #glutenfree #glutenfreebaking #rhubarbpie #rhubarb
  • Kaupallinen yhteistyö: @organixfood 🌼
🔸Me tehtiin tänään kesäretki omalle terassille! Herkuteltiin Organixin naksuilla, kekseillä ja hedelmäpaloilla.
🔸Nää on ihan parhaita herkkuja jo pienillekin sormiruokailijoille ja maistuu hyvin myös hieman isommallekin lapselle ☺️
🔸Organixin kaikki tuotteet ovat luomua ja ainesosaluettelot lyhyet. Me ollaan tykätty näistä tosi paljon!
×
×
×
#yhteistyö #organixfood #organixfi #organix #luomu #lastenruoka #sormiruoka #sormiruokailu #kesä #kesäloma #eväsretki #piknik #taapero #keksit #naksut #hedelmät #boostified #fingerfood #organic #babyfood #toddler
  • Huomenta! ☀️ Täällä on kahvit juotu ja nyt nautin aamuauringosta takapihalla. Viikonloppuna valmistui meidän uusi terassi ja pian pääsee kukkaostoksille! 🌻
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #marjat #kesä #kesäloma #terassi #mansikka #pensasmustikka #vadelma #morning #breakfast #brekkie #berries #berrybowl #strawberries #blueberries #raspberries #summer #holiday #lifeisgood

minkavi

X