Mansikka-melonisalaatti fetajuustolla

Mansikat ja vesimeloni sopivat täydellisesti kesäiseen fetasalaattiin. Tämän tyylisiä salaatteja me syödään grilliruoan kanssa läpi kesän.

Pientä vaihtelua saa lisäämällä joukkoon esimerkiksi viinirypäleitä, vihreää paprikaa, rucolaa ja punasipulia. Ruokaisampaan versioon voi lisätä keitettyä pastaa ja marinoituja lämpimpiä kasviksia, kuten bataattia ja kesäkurpitsaa. Myös marinoidut oliivit sopii hyvin joukkoon tai ne voi halutessaan tarjoilla erikseen omasta kulhosta.

Kastikkeeksi sopii hyvin balsamicosiirappi tai laadukas oliiviöljy. Salaatti on helppo tehdä valmiiksi jääkaappiin ja nostaa pöytään kun grilliruoka on valmista.

MANSIKKA-MELONISALAATTI FETAJUUSTOLLA

1 ruukku jääsalaattia

Tuoretta pinaattia

1 pieni kurkku

Pieni punainen paprika

250g mansikoita

250g kirsikkatomaatteja

Vesimelonia

200g fetajuustoa

  1. Revi jääsalaatti kulhoon ja lisää tuore pinaatti.
  2. Pilko kurkku ja paprika joukkoon. Puolita kirsikkatomaatit ja mansikat ja pilko vesimeloni sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Murustele fetajuusto ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa esimerkiksi marinoituja oliiveja ja patonkia. Salaatti sopii hyvin grilliruoan kanssa.

Kurkkaa myös nämä:

 

 

Mukavaa päivää!

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Mansikka-melonisalaatti fetajuustolla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X