Herkkuja raparperista – 8 ihanaa ohjetta

Tämän kesän ensimmäinen raparperiherkkuni oli mehevä piirakka kanelimurupäällisellä. Huomasin, että blogista on haettu juhlatarjoilujen lisäksi nyt paljon erilaisia ohjeita raparperileivonnaisiin. Kokosin tähän postaukseen blogin kahdeksan parasta leivonnaista, joihin on käytetty raparperia.

Raparperiblondiet

Raparperin ja valkosuklaan yhdistelmä on aivan ihana! Näissä blondieissa valkosuklaata on sulatettu taikinaan ja pilkottu sattumiksi taikinan sekaan. Ihan superhyviä!

Raparperi-jogurttipiirakka, pellillinen

Yksi perinteisimmistä ohjeista taitaa olla raparperipiirakka, jossa on lisänä kermaviiliä, rahkaa tai jogurttia. Tämä on niin hyvää!


Rapaperi-juustokakku

Kinuskikissan ohjeesta varioitu juustokakku, jota olen tehnyt monena kesänä. Raparperitäytteen päältä löytyy vaniljainen juustokakkutäyte ja kakku kruunataan tuoreilla mansikoilla. Tästä myös omenainen versio on mielettömän hyvää!

Raparperimuffinssit kanelimurupäällisellä

Mehevät raparperimuffinssit ovat ihan lemppareitani! Näiden koostumus pysyy niin hyvänä jopa kolme päivää. Suosittelen kokeilemaan!

Raparperi-kermaviilipiirakka murupäällisellä

Pyöreään vuokaa leivottu piirakka, jonka päältä löytyy kermaviilitäyte ja kanelimurua. Aina yhtä hyvää!

 

Mehevä raparperi-murupiirakka

Tämä piirakka on viimeisin leipomani raparperiherkku ja näistä tuli samantien yksiä suosikkejani. Koostumus on täydellisen kostea ja mehevä.

Raparperi-valkosuklaamuffinssit

Raparperia ja valkosuklaata muffinssin sisällä. Näitä olen myös leiponut usein ja muffinssit keräsivät suuren suosion aikoinaan myös omassa Pop up-kahvilassani.

 

Raparperihilloke

Tänä vuonan ajattelin tehdä raparperista leivonnaisten lisäksi myös ihanaa hilloa ja mehua. Tämä vaniljainen versio sopii hyvin jäätelön ja lettujen kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Herkkuja raparperista – 8 ihanaa ohjetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X