Fallkullan kotieläintila ja kahvila – vietä kiva kesäpäivä!

Me huristeltiin muutama viikko sitten Malmin lentokentän lähettyvillä sijaitsevalle Fallkullan kotieläintilalle. Siellä startattiin juuri kesäkausi ja me satuttiin paikalle viimeisenä aukiolopäivänä ennen pientä lomaa ja kesäkauteen valmistautumista. Täytyy ehdottomasti mennä pian uudestaan!

Ihanan suuri ja vehreä tila oli täydellinen kohde pienen lapsen kanssa. Tutkittiin luontoa, ihmeteltiin eläimiä, keinuttiin ja käytiin jäätelöllä söpössä Kahvila Kilikuppilassa.

Fallkullassa asustelee lehmiä, poneja, vuohia, kanoja, ankkoja, lampaita, minisikoja ja kaneja. Kaikkia pääsee katsomaan ja pieniä vuohia sai myös syöttää voikukilla ja tämähän oli ehdottomasti pojan lempipuuhaa.

Pihalla oli muutakin puuhaa eläimiin tutustumisen lisäksi, kuten aidattu leikkialue lapsille, pihakeinu ja tämä pieni maja johon Hemmo halusi kiivetä uudelleen ja uudelleen.

Ihan mahtavaa on myös se, että Fallkullan kotieläintila tarjoaa 9-17 vuotiaille nuorille toimintaa ja töitä ja samoissa tiloissa toimii myös nuorisotalo. Pakko mainita vielä erikseen paikan puhtaat wc-tilat ja löytyypä täältä myös lastenhoitohuone kauniiden seinämaalausten kera. Lämmin suositus siis lapsiperheille! 🙂

Käytiin hakemassa kylmää juotavaa sekä jäätelöt ja kahvit Kilikuppilasta ja istuskeltiin pihalla niitä herkuttelemassa. Kahvilan tarjontaan kuuluu ilahduttavasti myös vegaanista jäätelöä, kasvispiirakoita ja kauramaitoa kahvin kanssa. Tiskiltä löytyy niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia, jäätelövalikoima oli suuri ja kylmäkaapista löytyi limua, pillimehuja ja Oatlyn kaurakaakaota. Tämä oli hauska yllätys!

Sekä sisältä että ulkoa löytyi myös syöttötuoleja perheen pienimmille. Jotenkin tosi idyllinen ja ihastuttava pieni kahvila, jonka pihamaalla istuskeli mielellään.

Me aiotaan ehdottomasti mennä tänä kesänä Fallkullaan vielä uudelleen nyt kesäkauden aikana. Hemmo puhuu usein kuinka kivaa siellä oli ja tällaiset yhteiset päivät perheen kesken ovat kyllä niin kivoja!

Fallkullan kotieläintila on avoinna 3.6. – 25.8. päivittäin klo 10-15

Kahvila Kilikuppila on avoinna 3.6. – 4.8. päivittäin klo 10-15

Poikkeusaukioloajat löytyvät Fallkullan kotieläintilan Facebooksivuilta

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Fallkullan kotieläintila ja kahvila – vietä kiva kesäpäivä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Leivoin aivan ihanaa gluteenitonta mansikka-raparperipiirakkaa 😊 Blogista löytyy ohje pellilliseen. Tässä ihana herkku vaikkapa juhannuksen kahvipöytään tai viemisiksi kesämökille!🌼
×
×
×
#leivonta #leivontablogi #raparperipiirakka #maisemakahvilanraparperipiirakka #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #leivojakoristele #ihanitsetehty #raparperileivonnaiset #raparperi #mansikkaraparperipiirakka #gluteeniton #gluteenitonleivonta #kesä #baking #glutenfree #glutenfreebaking #rhubarbpie #rhubarb
  • Kaupallinen yhteistyö: @organixfood 🌼
🔸Me tehtiin tänään kesäretki omalle terassille! Herkuteltiin Organixin naksuilla, kekseillä ja hedelmäpaloilla.
🔸Nää on ihan parhaita herkkuja jo pienillekin sormiruokailijoille ja maistuu hyvin myös hieman isommallekin lapselle ☺️
🔸Organixin kaikki tuotteet ovat luomua ja ainesosaluettelot lyhyet. Me ollaan tykätty näistä tosi paljon!
×
×
×
#yhteistyö #organixfood #organixfi #organix #luomu #lastenruoka #sormiruoka #sormiruokailu #kesä #kesäloma #eväsretki #piknik #taapero #keksit #naksut #hedelmät #boostified #fingerfood #organic #babyfood #toddler
  • Huomenta! ☀️ Täällä on kahvit juotu ja nyt nautin aamuauringosta takapihalla. Viikonloppuna valmistui meidän uusi terassi ja pian pääsee kukkaostoksille! 🌻
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #marjat #kesä #kesäloma #terassi #mansikka #pensasmustikka #vadelma #morning #breakfast #brekkie #berries #berrybowl #strawberries #blueberries #raspberries #summer #holiday #lifeisgood
  • Sunnuntai 🌼 Smoothie + kahvi ja hommat jatkuu!  Kunhan saadaan terassi valmiiksi, niin sit pääsee vihdoin juomaan kesän ekat aamukahvit omalla pihalla! 😊
×
×
×
#sunnuntai #smoothie #koti #olohuone #meilläkotona #kotiliesiblogit #kotiliesi #sundayvibes #instablogitfinland #instablogit #hyggehome #thisismyhappyplace #hmhome #fannik_homestories #hmkids #cozyliving
  • 🍓Kaupallinen yhteistyö: Grandma's Strong Strawberry wine🍓
Pian vietetään juhannusta ja suunnittelin sen kunniaksi ihanan mansikka-marenkikakun aikuiseen makuun!
🔸Ihastuttava mansikkakuohuva sopii täydellisesti kesän juhliin! Alkumaljaksi, boolin sekaan, seurustelujuomaksi, jälkiruoan kanssa tai jopa jälkiruokien raaka-aineeksi! 🍓
🔸Tämän kakun täytteenä on vaniljakermaa ja mansikoita, jotka on marinoitu Grandma's Strong Strawberry-kuohuvalla. Lisäsin joukkoon myös tuoretta minttua ja sokeria. Ihan mahdottoman hyvää! 😘
🔸Kurkkaa blogista uusin postaus, josta löytyy kakkuohje ja vinkit kuohuviini-jääpaloihin!
〰️Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi tätä julkaisua ei voi kommentoida.
×
×
×
#kaupallinenyhteistyö #yhteistyö #grandmasstrongstrawberry #kuohuviini #jälkiruokaviini #mansikkakuohuviini #mansikka #kesä #juhlat #juhannus #kakku #mansikkakakku #marenkikakku #pavlova #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #grandmasstrongstrawberrywine #strawberrywine #sparklingwine #cake #strawberries #summer #strawberrycake
  • 🌼Yhteistyössä @kiddex_suomi🌼
Siis nää sormivärit tuli kyllä niin tarpeeseen! 😍 Ollaan maalailtu näillä jo monta monta kertaa ja painettu muistoksi käsien ja jalkapohjien kuvia paperiin.
▪️Luonnonmukaisia @neogruen sormivärejä saa kahdessa eri setissä, pastellin värisinä ja kirkkaan värisinä.
▪️Maalit saa pyyhittyä helposti kostealla liinalla ja käsistäkin lähtee pelkällä vedellä!
▪️Osallistu arvontaan aiemmassa kuvassa, voit voittaa itsellesi valitsemasi setin! ☺️
▪️Kuvaan tägätty kaikki jälleenmyyjät! 🌼
×
×
×
#yhteistyö #kiddex_suomi #neogruen #neogrün #sormivärit #maalaus #taitelija #taapero #vegaaninen #colorsforfuture #bio #fingerpaints #helloneogruen #greenproducts #painting #toddler #vegan #ecokids #sustainability #crueltyfree #fingerfarben
  • Blogissa nyt tämä ihana mansikka-raparperipiirakka! Ohjeesta tulee pellillinen! ☺️
×
×
×
#raparperipiirakka #leivonta #piirakka #raparperi #mansikka #mansikkaraparperipiirakka #leivontablogi #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #baking #bakingblog #rhubarbpie #rhubarb #strawberry #strawberryrhubarbpie

minkavi

X