Fallkullan kotieläintila ja kahvila – vietä kiva kesäpäivä!

Me huristeltiin muutama viikko sitten Malmin lentokentän lähettyvillä sijaitsevalle Fallkullan kotieläintilalle. Siellä startattiin juuri kesäkausi ja me satuttiin paikalle viimeisenä aukiolopäivänä ennen pientä lomaa ja kesäkauteen valmistautumista. Täytyy ehdottomasti mennä pian uudestaan!

Ihanan suuri ja vehreä tila oli täydellinen kohde pienen lapsen kanssa. Tutkittiin luontoa, ihmeteltiin eläimiä, keinuttiin ja käytiin jäätelöllä söpössä Kahvila Kilikuppilassa.

Fallkullassa asustelee lehmiä, poneja, vuohia, kanoja, ankkoja, lampaita, minisikoja ja kaneja. Kaikkia pääsee katsomaan ja pieniä vuohia sai myös syöttää voikukilla ja tämähän oli ehdottomasti pojan lempipuuhaa.

Pihalla oli muutakin puuhaa eläimiin tutustumisen lisäksi, kuten aidattu leikkialue lapsille, pihakeinu ja tämä pieni maja johon Hemmo halusi kiivetä uudelleen ja uudelleen.

Ihan mahtavaa on myös se, että Fallkullan kotieläintila tarjoaa 9-17 vuotiaille nuorille toimintaa ja töitä ja samoissa tiloissa toimii myös nuorisotalo. Pakko mainita vielä erikseen paikan puhtaat wc-tilat ja löytyypä täältä myös lastenhoitohuone kauniiden seinämaalausten kera. Lämmin suositus siis lapsiperheille! 🙂

Käytiin hakemassa kylmää juotavaa sekä jäätelöt ja kahvit Kilikuppilasta ja istuskeltiin pihalla niitä herkuttelemassa. Kahvilan tarjontaan kuuluu ilahduttavasti myös vegaanista jäätelöä, kasvispiirakoita ja kauramaitoa kahvin kanssa. Tiskiltä löytyy niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia, jäätelövalikoima oli suuri ja kylmäkaapista löytyi limua, pillimehuja ja Oatlyn kaurakaakaota. Tämä oli hauska yllätys!

Sekä sisältä että ulkoa löytyi myös syöttötuoleja perheen pienimmille. Jotenkin tosi idyllinen ja ihastuttava pieni kahvila, jonka pihamaalla istuskeli mielellään.

Me aiotaan ehdottomasti mennä tänä kesänä Fallkullaan vielä uudelleen nyt kesäkauden aikana. Hemmo puhuu usein kuinka kivaa siellä oli ja tällaiset yhteiset päivät perheen kesken ovat kyllä niin kivoja!

Fallkullan kotieläintila on avoinna 3.6. – 25.8. päivittäin klo 10-15

Kahvila Kilikuppila on avoinna 3.6. – 4.8. päivittäin klo 10-15

Poikkeusaukioloajat löytyvät Fallkullan kotieläintilan Facebooksivuilta

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Fallkullan kotieläintila ja kahvila – vietä kiva kesäpäivä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce
  • Aamukahvit tästä mukista, tätä olikin jo odotettu! 💛 Ihanaa viikonloppua!
×
×
×
#aamukahvi #kahvi #kahvihetki #muumimuki #muumimukikeräilijä #coffee #coffeetime #moominmug # #moominvalleypark #moominvalleymug #japanese #muminmuggar #muminmugg
  • Kolme vuotiaan juhlat oli eilen ja meillä oli aivan ihana päivä! 😍 Stoorien puolella lisää tunnelmia eiliseltä ja lisää on tulossa blogiin, kunhan ehdin käydä kaikki kuvat läpi. Tänä vuonna Hemmo toivoi kakkuun sitruunaa ja mansikkaa, joten päädyin tällaiseen sitruunajuustokakkuun jonka kuorrutin sveitsiläisellä marengilla. Helteellä saa kyllä olla tarkkana tarjoilujen kanssa, mutta uskon että marengin ansiosta kakku pysyi edes joten kuten kasassa 😅🍋
×
×
×
#syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #kakku #syntymäpäiväkakku #synttärikakku #juustokakku #sitruuna #marenki #sveitsiläinenmarenki #marenkikakku #sitruuna #mansikka #juhlat #leivontablogi #leivonta #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #birthdaycake #cheesecake #lemoncheesecake #meringue #meringuecake #swissmeringue #swissmeringuecake #strawberries #baking #bakingblog

minkavi

X