Uusi viihtyisä terassi

Kaupallinen yhteistyö Beliani.fi

Moni joka seuraa minua Instagramin puolella saattaakin tietää, että meillä tehtiin piharemppaa pitkälti koko kevään ajan. Salaojaremontin yhteydessä uusittiin koko takapiha ja vanha terassi. Myös aidat, puut ja pensaat saivat lähteä.

Pihan myllerryksen jälkeen päädyttiin ajatukseen koko takapihan kattavasta terassista. Meillä ei ollut mitään kovin konkreettista suunnitelmaa pihan suhteen, vaan piirsin paperille joitakin visioitani ja niitä sitten toteutettiin kesän mittaan oman osaamisen mukaan. Ensin pystytettiin aidat, jonka jälkeen meidän ystävä tuli rakentamaan miehen kanssa terassia. Tulen kertomaan vielä toisessa postauksessa lisää tästä, sillä etenkin terassin päätyyn tullut suuri kasvatuslaatikko ja näköesteenä oleva köynnösseinä ovat herättäneeet kiinnostusta. Palataan näihin siis toisella kertaa, sillä nyt haluan esitellä teille takapihamme uuden viihtyisän nurkkauksen.

Postauksen lopusta löydät koodin, jolla saat alennusta koko Belianin valikoimasta sekä erillisen alennuskoodin juuri tätä alla olevaa sohvasettiä varten.

 

Yhteistyössä Belianin kanssa meille valikoitui ihastuttava Messina-sohvasetti. Tähän settiin kuuluu sohva sekä erillinen rahiosa, jonka avulla saa rakennettua kuvan mukaisen kulmasohvan tai muun haluamansa kokonaisuuden. Sohvan lisäksi mukaan tulee kaksi pöytää, joista toinen on hieman suurempi sohvapöytä ja toinen käytännöllinen sivupöytä. Pöytätasot ovat säänkestävää puujäljitelmää ja runko-osat jauhemaalattua alumiinia.

Pehmusteet ovat kauniin vihertävän harmaat ja tykkään väristä tosi paljon! Kaikki päälliset saa irrotettua ja pestyä 40 asteessa. Tämä olikin yksi kriteereistäni sohvaryhmää etsiessäni. Halusin ehdottomasti irrotettavat ja pestävät päälliset.

Uusi sohvaryhmä pääsi heti testiin, kun järjestimme lapsen syntymäpäiväjuhlat. Sohvalle mahtuu helposti viisi henkilöä istumaan ja isompikin porukka ilman ahtauden tuntua. Tämä nurkkaus oli ihan loistava juhlissa, kun porukkaa mahtui hyvin istumaan ja syömään pöydän ympärille. Vieraita ja porukkaa riittikin pitkälle iltaan saakka.

Hankin meille lasinalusia, sillä huomasin että pöydän pintaan jää helposti jälkiä, mutta ne lähtevät onneksi helposti myös pois. Kostealla liinalla pyyhkimällä pinta on jälleen täysin siisti. Setin mukana tulee vielä erikseen karhea sieni, jolla saa pyyhittyä naarmut.

Olen jo nyt lyhyen käytön jälkeen niin iloinen siitä, kuinka helppohoitoinen tämä koko setti on. Myös sohvan päällisistä saa helposti pyyhittyä liat kostealla liinalla ja sohvan runko kestää hyvin pyyhkimistä. Mielestäni ihan täydellinen yhdistelmä lapsiperheeseen, kestävää, kaunista ja helppohoitoista.

Tämän sivupöydän saa kätevästi käännettyä käsinojan alta apupöydäksi esimerkiksi läppärillä työskentelyä tai muuta puuhastelua varten.

Kuten kuvasta huomaa, meidän pihaan lentelee tällä hetkellä ihan älyttömästi koivun siemeniä! Terassia ja sohvaa saa harjata vähän väliä ja pian niitä on taas lisää. Juuri ennen näitä kuviakin lakaisin koko terassin, mutta siinähän niitä taas näkyy, joten ei auta kuin tottua ja odottaa että tämä menee ohi. Luin, että joissakin pihoissa siemeniä riittää ihan lapioitavaksi asti, huh!

Meidän takapihalla on markiisi, joka varjostaa hyvin osan pihasta. Kuitenkin hankintalistalla oli vielä erillinen aurinkovarjo ja mieluinen löytyikin Belianin valikoimasta. Tämä meidän varjo on SAVONA-varjo valkoisella rungolla ja tummanharmaassa sävyssä. Varjo on riippuvaa mallia ja kääntyy 360 astetta, joten sen saa helposti asetettua moneen eri asentoon. Avausmekanismia on helppo käyttää ja suuresta koosta huolimatta varjo liikkuu helposti haluttuun asentoon.

Varjon kangas on polyesteria joka kestää hyvin sään vaihtelua ja UV-säteilyä. Meillä varjo on ollut myös pienellä sateella auki ja tämä tuo hyvin suojaa niin että pihalla voi oleskella myös silloin kun ripottelee vettä. Tosin tuulisella säällä tai kovassa vesisateessa varjo toki kannattaa sulkea.

Belianin valikoimista löytyy nyt tarjouksessa hiekalla tai vedellä täytettävät aurinkovarjon painot, jotka meidänkin oli tarkoitus hankkia mutta lopulta päädyttiinkin tekemään painot itse. Meidän vanhan terassin alta löytyi iso kasa betonisia laattoja, joita meillä jäi yli ja huomattiin että ne olisivat ihan täydellisen kokoisia varjon ritsijalkojen väleihin.

Ainoastaan jokaisen laatan yksi kulma täytyi poistaa ja se onnistui mieheltä helposti rälläkän avulla. Painoista tulikin tosi kivat! Ajattelin kuvata myös niitä ja varjon avausmekanismia lisää toiseen postaukseen.

 

Uusi sohva sopii kyllä terassille ihan täydellisesti ja nyt meidän takapiha on kuin yksi lisähuone, joka avautuu suoraan olohuoneestamme. Ollaan vietetty monta kivaa kesäpäivää ystävien ja perheen kanssa. Grillattu hyvää ruokaa ja istuskeltu jälkiruokakahveilla sohvanurkkauksessa.

Sohvan myötä innostuin sisustamaan terassia lisää ja löysin alennuksesta mm. nuo pienet seinähyllyt jotka saa syksyn ja talven tullen helposti nostettua pois. Lisäksi olen viritellyt pihaan kaikenlaisia valoja ja kotoa valmiiksi löytyneitä lyhtyjä ja sisustustyynyjä. Kierrätyskeskuksesta ostin vielä kaksi isoa mattoa! Ne näette seuraavassa sisustuspostauksessa, sillä näissä kuvissa näkyy vielä vanhat pienemmät matot.

Suuret matot sopivat mun mielestä kokonaisuuteen paremmin ja niitä olinkin etsinyt, joten olin tosi iloinen kun kaverini löysi sellaiset meille ja laittoi viestiä. Toinen matoista päätyi tähän tilaan sohvapöydän alle ja toinen on terassin toisella puolella ruokailuryhmän alla.

 

Oliko Beliani sinulle entuudestaan tuttu? Se on kahden veljeksen vuonna 2009 perustama sveitsiläinen yritys. Verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluu niin sisä- ja ulkokalusteet sekä kauniit sisustusesineet ja tekstiilit. Belianin verkkokauppa löytyy jo 19 eri maasta. Tuotteet toimitetaan ilmaiseksi suoraan kotiovelle ja niillä on 365 päivän palautusoikeus. Lisäksi osaan tuotteista tarjotaan jopa 5 vuoden takuu!

Voit lukea lisää Belianin tarinasta täällä. Seuraa Beliania myös Facebookissa ja Instagramissa, josta löytyy paljon inspiraatiota kodin sisustukseen.

ALENNUSKOODIT BELIANI.FI-KAUPPAAN

 

Avainsanat

Kommentit (4)

Onpa viihtyisää, uusi aina virkistää ja mukavaa viikonloppua valmistuneella terassilla !

Kiitos paljon! On kyllä todella virkistävää ja nyt kelpaa nauttia 🙂

Sait parvekkeen omistajan haaveilemaan isosta terassista ja sohvanurkkauksesta. Todella onnistunut kokonaisuus ja kauniisti sisustettu! Kiva kun näytät blogissa näitä sisustuskuviakin, teillä näyttää niin viihtyisältä 🙂

Voi kiitos kovasti! 🙂 Tykkään tästä lopputuloksesta itsekin tosi paljon ja olen erittäin tyytyväinen näihin kalusteisiin! Toivotaan, että sun haaveet toteutuu myös ja pääset nauttimaan ihanasta nurkkauksesta 🙂

Kommentoi juttua: Uusi viihtyisä terassi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X