Lomaterveiset Kreikasta

Aurinkoiset terveiset Zakynthokselta! Kelit ovat hellineet meitä ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta koko kahden viikon ajan. Tätä postausta kirjoittaessa kello on pian seitsemän illalla ja mittari näyttää +36 astetta!

Huomenna alkaa kotimatka ja on kyllä jo ihan kiva palata kotiinkin. Ollaan nautittu lämmöstä, hyvästä ruoasta, uimisesta ja seikkailuista Argassin kylässä ja kerätty ihania muistoja talteen. Kierreltiin muutamina päivinä autolla saarta ympäri ja ihasteltiin huikeita maisemia. Vierailtiin luomutilalla, vietettiin päivä ihanalla hiekkarannalla ja syötiin yksi loman parhaista aamiaisista suositussa kahvilassa. Lisää lomakuulumisia tulee varmasti vielä myöhemmin, mutta tässä muutamia kuvia reissun ajalta. Sillä välin voit kurkkia meidän lomatunnelmia ja stooreja Instagramin puolella täällä!

Kreikkalainen ruoka on ihan mielettömän hyvää! Tsatsikia ja fetasalaattia on tullut syötyä varmaan joka päivä, eikä niihin kyllästy ollenkaan. Samoin tuorepuristettu appelsiinimehu maistuu täällä ihan taivaalliselta!

Olette kyselleet paljon reseptejä Hemmon syntymäpäivätarjoiluihin ja kirjoittelen niitä mahdollisimman pian heti kun ollaan kotiuduttu. Osalle olenkin jo laittanut pikaisia ohjeita Instagramin puolella, niin ihanaa kun olette innostuneet kokeilemaan niitä. Palataan taas pian! 🙂

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Lomaterveiset Kreikasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X