3-vuotiaan juhlat ja tarjoilut

Kaupallinen yhteistyö: NomNom-tuotteet ja Raikastamon mehut saatu

Me vietettiin lapsen syntymäpäiväjuhlia heinäkuun lopulla kun hän täytti 3 vuotta. Päivä oli kaikin puolin todella onnistunut!

Päätettiin tehdä viime vuoden tapaan tarjolle lettubuffet eli pikkulettuja täytteineen. Lisäksi Hemmo toivoi kakkua, josta löytyisi sitruunaa ja mansikkaa. Päivä oli yksi kesän kuumimmista, joten helteen vuoksi tein täytekakun sijaan uunissa paistetun sitruunajuustokakun. Viimeistelin juustokakun sveitsiläisellä marengilla ja tuoreilla mansikoilla.

Lisäksi tarjolla oli pillimehuja ja raikasta jääteetä, suolaista syötävää, melonia ja muita herkkuja. Alta näet koko juhlien tarjoilut ja lisäilen vielä myöhemmin myös reseptejä tänne sitä mukaa kun saan niitä kirjotettua.

JUHLIEN TARJOILUT

 • Lettubuffet & täytteet: mansikat, pensasmustikat, mascarponevaahto, appelsiinimarmeladi, vaahterasiirappi, suklaakastike, tähtimurot, daimrakeet, mini-vaahtokarkit, strösselit
 • Sitruunajuustokakku marenkikuorrutteella
 • Karnevaalikeksit ja muumikeksit
 • NOMNOM-hedelmänamit ja kaurapatukat *saatu
 • Vesimeloni ja Piele de sapo-meloni
 • Rieskapizzat: feta-paprika,punasipuli ja pepperoni, ananas, punasipuli
 • Pesto-pastasalaatti
 • Ruisnachot ja hummus
 • Sipsit ja maissinaksut
 • Kahvi, tee, jäätee
 • Raikastamon pillimehut ja mehut *saatu

Tarjoiluista gluteenittomia olivat kakku, sekä erikseen tehdyt pikkuletut, rieskapizzat sekä pastasalaatti. Myös pienimmille sormiruokailijoille oli tarjolla sokerittomia banaanilettuja tällä ohjeella tehtynä.

Nämä hedelmäkuutiot ilman lisättyä sokeria ovat ihan meidän perheen suosikkeja! Hemmo oli niin innoissaan, kun saatiin näitä iso kasa juhlia varten. Yhdestä tikusta löytyi molempia makuja eli mango-ananas-appelsiini sekä omena-vadelma-mansikka. Kuutiot ovat gluteenittomia, vegaanisia ja ihan super herkullisia! Nämä menevät oikeasti ihan karkista ja maistuvat hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lisäksi saatiin NOMNOM-kaurahaukkuja eli patukoita joiden makuna oli omena-banaani. Patukat eivät myöskään sisällä lisättyä sokeria ja maistuivat etenkin lapsivieraille tosi hyvin!

Kuumana kesäpäivänä täytyy varautua kylmällä juomalla ja meillä onkin ollut joka vuosi juhlissa iso lasitonkka, josta vieraat saavat itse valuttaa kylmää jääteetä. Tämän lisäksi Raikastamolta oli tarjolla luomu pillimehuja makuina omena sekä karpalo-viinirypäle. Raikastamon mehut olivat menestys! Tämä oli niin kiva idea kesäjuhliin, että voisin ottaa tämän käyttöön jatkossakin. Pillimehut olivat esillä meidän takapihalla suuressa saavisa, joka täytettiin jääpaloilla. Sieltä lapset saivat hakea leikkien lomassa kylmää mehua ja moni aikuinenkin innistui näitä maistamaan 🙂

Raikastamon pillimehut eivät sisällä lisättyä sokeria tai makeutusaineita, vaan ainoastaan hedelmien omaa sokeria.

Olin hankkinut juhlia varten söpöjä lasten tatuointeja, joita siskoni laittoi kaikille halukkaille juhlien aikana. Nämäkin oliva hauska lisä juhliin ja lopulta tatuointeja löytyi myös monilta aikuisilta ja lapset esittelivät omiaan niin tohkeissaan!

Me vietettiin juhlat vielä niin, että kaikki sukulaiset, aikuiset ja lapset kutsuttiin samaan aikaan – joten vielä ei sen enempää keksitty mitään erillistä ohjelmaa pienimmille. Riitti kun sai herkutella, ihmetellä saippuakuplakonetta sekä leikkiä ja riehua yhdessä. Katsotaan sitten ensi vuonna, josko sitä viettäisi jo erikseen synttäreitä lapsiperheiden ja sukulaisten kesken.

Juhlien jälkeen on parasta, kun tarjoiluja jää yli ja niitä voi herkutella seuraavana päivänä yhdessä ystävien kanssa! 🙂 Kiitos vielä kaikille vieraille kun olitte mukana viettämässä Hemmon juhlapäivää! Lahjasaali oli jälleen kerran aika hurja ja paketeista löytyi vaikka mitä kivaa!

Kommentit

Kommentoi juttua: 3-vuotiaan juhlat ja tarjoilut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X