Kahviaiheiset taulut keittiöön + 50€ lahjakortti julistekauppaan

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Kodin järjestelyn ja kaappien siivouksen myötä olen saanut niin suuren sisustusvimman, että tekisi mieli pistää keittiön ruokailutila kokonaan uusiksi.

Ajatuksena olisi saada kaksi suurta astiakaappia kokonaan pois ja hankkia suurempi ruokapöytä. Olen jo pitkään haaveillut siitä, että meille mahtuisi iso porukka ruokapöydän ääreen ja samalla saisin muutaman ihanan taulun tuolle harmaalle seinälle. Yhteistyö Poster Storen kanssa tuli siis sopivaan saumaan, sillä nyt pääsin valitsemaan tuohon tilaan sopivia julisteita ja kehyksiä.

 

 

Poster Store on ruotsalainen kasvava startup-yritys, jonka valikoimaan laaja valikoima erilaisia julisteita ja kehyksiä. Julisteet painetaan Tukholmassa ja toimitusaika suomeen on vain 2-4 arkipäivää.

Tämän postauksen lopusta löydät alennuskoodin julistekauppaan sekä linkin arvontaan, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin Poster Storeen. Tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumiselle löydät linkin takaa.

 

 

Päätin jo valmiiksi valita julisteita, jotka sopisivat keittön seinälle vielä joku päivä tuohon astiakaappien tilalle. Nyt taulut ovat ilahduttamassa keittiön tasolla ja sopivat siihen mielestäni hyvin. Meillä käy usein ystäviä kylässä ja kahvia kuluu paljon, joten aihe oli helppo valita ja sopii meille tosi hyvin.

Keittiöaiheisista julisteista valitsin meille kolme lemppariani:

Mustavalkoinen juliste Coffee, Freshly brewed esrpesso juliste sekä Freshly brewed coffee juliste.

Lisäksi valikoimissa on herkullisia leivontaan liittyviä julisteita, erilaisia yrttejä sekä muita kahvi- ja teeaiheisia kuvia jotka sopivat kaikki hyvin keittiöön.

 

 

On ihanaa hipsiä aamun hämärässä keittiöön, sytyttää muutamat sisustusvalot ja ryhtyä kahvinkeittopuuhiin. Etenkin viikonloppuisin tykkään keittää kahvit mutteripannulla tai Aeropressillä, mutta arkisin keitän yleensä suodatinkahvia. Uudet taulut saavat muuten välillä aikaan oikein kahvin himon!

 

 

 

Julisteiden lisäksi valitsin muutamia 13x18cm kortteja, joista kaksi yllä olevaa ovat mielestäni aivan ihanat. Tuo ”This morning, with her, having coffee” ehkä jopa sellainen, josta voisin haluta julisteen suuremmassa koossa seinälle.

Valikoimasta löytyy tosiaan laajasti erilaisia julisteita, joita voi etsiä kätevästi joko kategorian, huoneen tai julisteen koon mukaan. Itse taisin selata eniten luontoaiheisia, keittiötauluja, lasten huoneen tauluja sekä tekstitauluja. Meinasi iskeä valinnan vaikeus, sillä valikoima on niin laaja ja niistä saisi aikaiseksi monenlaisia upeita kollaaseja. Teinkin lopulta niin, että lisäsin tosi paljon julisteita lemppareihini, joista lopulta valitsin mielestäni parhaimmat.

Myös kehyksien valikoima on laaja. Niistä valitsin meille nyt ainoastaan tammikehyksiä, jotka sopivat meidän sisustukseen parhaiten. Kehyksiä on saatavilla 22cm koosta jopa 70x100cm saakka.

 

 

Keittiötaulujen lisäksi meidän eteisen tauluseinä kaipasi kovasti vaihtelua. Siinä oli ollut pitkään kuvia, joista kyllä pidän mutta niiden kehykset alkoivat olla jo kovia kokeneita kun lapsi on onnistunut tiputtamaan niitä aikoinaan alas aina ohi mennessään..

Tästä tuli nyt mielestäni tosi kiva ja huomattvasti aiempaa raikkaampi! Ja nyt kun löytyy eri kokoisia kehyksiä, niihin on helppo vaihtaa kuvia jos kaipaa vaihtelua. Ainakin nyt tuntuu että ero on tosi suuri niihin entisiin verrattuna ja koko eteinen näyttää jotenkin erilaiselta 🙂

Tässä kuvan julisteet järjestyksessä ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle: Grass juliste, Flower cactus juliste, The greatest success juliste, Eucalyptus Wall julisteTogether juliste

 

 

Esitellen teille vielä myöhemmin loput valitsemani julisteet, joista yksi on ihan ehdoton suosikkini ja se pääsi meillä olohuoneen seinälle.

ALENNUSKOODI JA LAHJAKORTIN ARVONTA

Koodilla kaakaokermavaahdolla saat -30% alennusta Poster Storen julisteista (ei koske Selection-julisteita). Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista. Koodi on voimassa 22.12.2019 saakka.

Osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 50€ arvoisen lahjakortin Poster Storeen. Arvontaan pääset tästä.

 

Avainsanat

Kommentit (1)

Kommentoi juttua: Kahviaiheiset taulut keittiöön + 50€ lahjakortti julistekauppaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X