Lasten leikkiteltta ja vuodekatos sängyn ylle + 100€ lahjakorttiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Sain valita muutaman ihan super kivan tuotteen Jollyroomin valikoimasta ja minulla kävi tuuri! Olin nimittäin jo aiemmin etsinyt lapsen sängyn ylle sopivaa vuodekatosta ja sellainen löytyi nyt Alice & Fox-merkiltä juuri sopivan värisenä.

Sänky hankittiin kierrätettynä ja nyt koko nurkkaus on valmis ja niin houkuttelevan näköinen, että voisin mielelläni kömpiä sinne itsekin nukkumaan.


 

Me rakennetaan erilaisia majoja lähes päivittäin ja niitä sitten usein siivoilen iltaisin pois, joten myös tämä kuvan Minitude-leikkiteltta tuli todella tarpeeseen! Nyt teltta on ollut jo jonkun aikaa pystytettynä olohuoneeseen ja sen ympärille on keksitty kivoja leikkejä ja järjestetty erilisia retkiä.

Sekä leikkiteltta että vuodekatos löytyvät siis molemmat Jollyroomista ja lisäksi Jollyroomin Joulukuvasto on täynnä kivoja lahjaideoita, kuten pehmoeläimiä, leikkiruokia, nukkekoteja, muumitalo, duploja, lastenvaatteita ja vaikka mitä ihanaa!

 

 

Harmaa teltta sopii hyvin meidän olohuoneeseen. Sinne saa tehtyä kivan pienen oman pesän ja lapsi usein kantaakin kasan peittoja ja tyynyjä telttaan. Ripustettiin myös tulevan joulun kunniaksi pienet valot tiipiin ylle ja paikasta tuli oikeasti todella tunnelmallinen. Teltassa me ollaan luettu monta kirjaa, syöty eväitä ja jopa aamupaloja sekä katseltu yhdessä piirrettyjä.

Hemmon lempipuuhaa on myös sammuttaa kaikki valot, kömpiä telttaan, sulkea ”etuovi” ja sytyttää taskulamppu. Salapoliisileikki voi alkaa ja teltta on tietenkin salapoliisin tukikohta!

 

 

Leikkiteltta on helppo koota ja sen jälkeen sitä saa kätevästi siirreltyä paikasta toiseen. Ja mikäli teltan haluaa hieman pienempään tilaan tai muuten pois tieltä, niin se on helppo kasata nojaamaan seinän viereen ja ottaa siitä taas halutessaan esiin. Tämä on helppo siivota iltaisin tai esimerkiksi imuroidessa pois tieltä ja olen siitä aika mielissäni, sillä vaikka ne kaikki peitto-tyyny-lakana-maja-viritykset on kyllä hauskoja, niin oli niissä aina oma korjaaminen pois.

Tässä siis loistava lahjavinkki pienille majaleikeistä ja muista seikkailuista pitäville lapsille. Teltasta on myös todella kiva katsoa yhdessä elokuvia herkkuja napostellen, ihan eri tunnelma kuin sohvalla istuessa! 🙂

 

 

 

Ja koska lapsen lemppareita tosiaan ovat kaikenlaisetmajat ja peittoviritelmät, niin olin etsinyt meille tällaista sängyn yläpuolelle kiinnitettävää katosta. Jollyroomin valikoimasta löytyy useita eri värisiä, joista valitsin meille tämän värissä dusty blue.

Katos teki ihmeitä ja sai koko sängyn näyttämään ihanalta turvapaikalta, johon tekisi mieli käpertyä itsekin. Ripustin katosta vielä söpöt valot roikkumaan, jotka nostan aina iltaisin niin että lapsi ei vahingossakaan saa niitä mitenkään solmuun yön aikana. Hän pyörii niin paljon, että pakko ottaa varman päälle.

Iltaisin ollaan luettu satuja sisustusvalojen hämyssä ja monesti päivälläkin Hemmo haluaa mennä tänne lukemaan kirjoja tai leikkimään. Etenkin silloin kun olen siirtänyt teltan pois siivouksen tieltä 😀

 

 

Instagramin puolella on muuten nyt meneillään ihan huippu arvonta. Arvonnan voittaja saa 100€ lahjakortin Jollyroomin valikoimasta löytyvän Minituden tuotteisiin. Kannattaa siis käydä osallistumassa! <3

VOITA LAHJAKORTTI MINITUDEN SISUSTUSTUOTTEISIIN:

Tästä linkistä pääset osallistumaan arvontaan, jossa voittaja saa 100€ lahjakortin Minituden tuotteisiin. Minituden valikoimiin kuuluu ihania lasten huonekaluja mm. sänkyjä, työpöytiä ja tuoleja sekä söpöjä säilytyskoreja, mattoja ja hyllyköitä. Koko valikoiman näet täältä. 

 

Kommentit (4)

Aina Instassa.

Monet arvonnat suoritetaan Instagramissa, koska siellä arvontaan osallistujat ovat aktiivisempia kuin blogin puolella. Mutta välillä järjestän erikseen arvontoja myös täällä 🙂

Siis aivan ihanan näköisiä :)! Täytyy pitää mielessä tulevaisuutta varten, miusta olisi ihana hankkia tuollainen omille lapsille 🙂

Voi kiitos paljon, nää on kyllä omastakin mielestä tosi ihania ja tänään oli taas niin kivat leikit tuolla teltassa! 🙂

Kommentoi juttua: Lasten leikkiteltta ja vuodekatos sängyn ylle + 100€ lahjakorttiarvonta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X