Rieskarullat feta-paprikatäytteellä

Moni teistä olikin innostunut kokeilemaan aiemmin julkaisemaani ohjetta helppoihin pikkusuolaisiin ja saman tyylisiä ohjeita pyydettiin lisää.

Rieskarullien täytteeksi sopii erilaiset tahnat sekä levitteet ja esimerkiksi kolmioleipien täytteitä voisi hyvin hyödyntää myös näissä rieskoissa. Yhdestä rieskapaketista saa tehtyä noin 50kpl valmiita suupaloja, joten näissä voisi hyvin käyttää myös kahta eri täytettä.

Rullat sopivat pieneksi iltanaposteltavaksi sekä tarjoiltavaksi illanistujaisiin tai muihin juhliin. Meillä näitä syötiin alkupalaksi kuohuvan kanssa ennen varsinaista ruokailua ja rullat sopivat siihenkin tilanteeseen mainiosti.

 

 

RIESKARULLAT FETA-PAPRIKATÄYTTEELLÄ

Noin 50kpl

7kpl wrap rieskoja

1 punainen paprika

200g valkosipulituorejuustoa

150g ranskankermaa

150g fetajuustoa

mustapippuria

tuoretta rucolaa

  1. Pilko paprika mahdollisimman pieneksi kuutioksi. Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää mausteeksi muutama rouhaisu mustapippuria.
  2. Asettele rieskat leivinpaperien päälle pöydälle tai mulle tasolle. Leviä täytettä jokaisen rieskan päälle reunoja myöten.
  3. Ripottele täytteen päälle paprikaa ja murusteltua fetajuustoa. Lisää lopuksi tuoretta rucolaa.
  4. Kääri rieskat pitkältä sivulta rullaksi, kääri kelmuun ja laita hetkeksi jääkaappin tekeytymään. Leikkaa rieskarullista sopivan kokoisia paloja, yhdestä rieskasta saat koosta riippuen noin 7-8 palaa.
  • Vinkit!

– Käytin näihin Fazerin street food-wrap rieskoja, mutta mitkä tahansa suunnilleen samana kokoiset ohuet rieskat käyvät.

– Voit käyttää mitä tahansa maustettua tuorejuustoa tai maustaa sellaisen itse esimerkiksi tuoreilla yrteillä.

 

 

Lisää ohjeita ja vinkkejä suolapaloihin löydät täältä. Ja hei minulle saa aina laittaa viestejä ja toiveita reseptien suhteen, toteutan niitä mielelläni! 🙂

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Rieskarullat feta-paprikatäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X