Olohuoneen taulut ja sisustushaaveita

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Blogiin on toivottu lisää sisustusaiheisia postauksia ja lupasinkin aiemmin esitellä vielä muutaman taulun, joita valitsin Poster Storen valikoimasta viime vuoden puolella. Aiemman postaukseni keittiön tauluista pääset lukemaan täältä.

Eläinkategoriassa on monia upeita kuvia, joista tämä norsuaiheinen juliste oli sellainen johon tykästyin todella paljon. Mustavalkoinen kuva afrikannorsusta oli siis pakko saada ja valitsin sen suurimmassa koossa eli 50 x 70cm julisteena. Kehykset ovat tammea ja sopivat olohuoneen ja meidän koko kodin muuhun sisustukseen, joten valitsin kaikkiin tammikehykset.

Tämän postauksen lopusta löydät alennuskoodin Poster Storen julisteisiin.

 

 

 

 

Norsutaulun kaveriksi valitsin  30x40cm kokoisen kaktusjulisteen, jota olen nyt mallaillut seinälle toisen taulun kanssa. ”Together is our favorite place to be”-taulu sopii mielestäni hyvin norsutaulun kanssa, enkä osaa päättää kumman siihen jättäisin.

Tämä onkin sisustuksessa parasta, kun saa helposti vaihtelua pieniä juttuja vaihtamalla. Tykkään vaihtaa esimerkiksi huonekalujen järjestystä ja pulaan niiden kanssa melko usein, mutta aina päädyn kuitenkin siihen että tämä nykyinen sohvan paikka on tähän olohuoneeseen paras. Nyt en olekaan hetkeen vaihtanut sohvan tai tv-tason paikkaa, mutta vaihtelen usein tyynynpäällisiä, tauluja sekä viherkasvien paikkoja ja ripustelen seinille erilaisia valoja. Uusin hankinta taitaa olla tauluseinän oikealla puolella näkyvä makramee, jonka löysin kirpputorilta.

 

 

 

Olin suunnitellut olohuoneeseen alunperin tauluseinää sohvan viereiselle seinälle, jossa on kukkatapetti. Sitä ennen tarkoitus olisi kuitenkin poistaa tapetit ja maalata seinä.. kun vain saisin päätettyä värin! Muutamat värikartat on jo haettu ja ajan kuluessa harmaan sävyt ovat vaihtuneet vihreän, maitokahvin ja vaalean okran sävyisiin vaihtoehtoihin koska harmaan eri sävyjä meiltä löytyy jo muilta seiniltä.

Vaikka tykkään kukkatapetistakin, niin yksivärinen seinä toisi selkeyttä ja siihen sopisi paremmin juurikin taulut tai vaikka joku hyllykkö. Ja koska tosiaan sisustushaaveita riittää, niin jossakin vaiheessa olisi tarkoitus hankkia myös uusi sohva ja pienempi pöytä sohvan eteen. Meillä oli ennen tummanharmaa sohva, joka alkoi olla jo aikansa elänyt ja sai väistyä tieltä kun saimme siskoni vanhan sohvan.

Nykyinen sohva ja pöytä saavat nyt kuitenkin olla sen aikaa, että paremmat löytyvät tilalle. Muutamia ihania sohvapöytiä olen kyllä löytänyt, mutta nykyinen on vaan niin kätevä lapsen puuhailuja varten. Olen ostanut pöydän aikoinaan kirppikseltä viidellä eurolla ja siihen saimme äidiltäni pienen valkoisen lasten tuolin.

Pöytä on ahkerassa käytössä lapsen askartelu- muovailu- ja maalailupöytänä. Joskus pöydän ääressä syödään myös yhdessä iltapalaa ja leikitään kahvilaleikkejä, eikä naarmut ja kolhut haittaa joten olkoot vielä paikoillaan vaikka joskus haaveilenkin vähemmän tilaa vievästä pienemmästä pöydästä.

 

 

Norsutaulun viereen kiinnitettiin kaksi pienempää taulua, jotka vilahtivat jo aiemmassa keittiöaiheisessa postauksessa. Tuohon voisi sopia myös yksi taulu vaakatasossa, mutta pienemmät tekstitaulut saavat nyt ainakin toistaiseksi olla noin. Kyseessä ovat siis nämä kaksi taulua koossa 13x18cm. Johnny Cash Paradise-juliste sekä Roald Dahl Magic-juliste. Vaakatasoisista kuvista tämä luontoaiheinen kuva sopisi mielestäni aika hyvin myös!

Poster Storen valikoimasta löytyy kyllä paljon valinnanvaraa ja olen tosi tyytyväinen näihin tauluihin jotka meille lopulta valikoitui. Kokonaisuus on toimiva ja tauluja on helppo vaihdella olohuoneen, eteisen ja keittiön välillä jos kaipaa vaihtelua. Jo yhdenkin kuvan vaihto tuo kollaasiin kivaa vaihtelua!

 

 

 

 

Joulun jälkeen huomasin kaipaavani selkeyttä olohuoneen värimaailmaan, joten nämä tyynyt ja täkki saavat nyt olla hetken aikaa näin ennen kevään kirkkaampia värejä. Joulukuusi, koristeet, jouluiset tyynynpäälliset ja ylimääräiset valot saivat lähteä melkein heti joulun jälkeen ja nyt nautin tästä näkymästä.

Meillä oli tarve saada lisää säilytystilaa ja kasattiinkin juuri viikonloppuna kaksi uutta lipastoa olohuoneeseen. Vielä on järjestelyt kesken, mutta voisin kuvailla myös muuta olohuonetta tänne blogiin myöhemmin kun näitä sisustuspostauksia on tosiaan toivottu enemmän.

Mitä olette mieltä, kumpi sopii paremmin seinälle kaktus vai tekstijuliste?

ALENNUSKOODI POSTER STOREN TUOTTEISIIN

  • Koodilla kaakaokermavaahdolla saat 30% alennusta Poster Storen julisteista (ei koske Selection-julisteita). Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista. Koodi on voimassa 5. helmikuuta saakka.

Avainsanat

Kommentit (2)

Molemmat sopii oikein hyvin! Kokonaisuus näyttää hyvältä!

Kiitos paljon Hanna! Mun mielestä myös molemmat taulut sopii tuohon hyvin 🙂

Kommentoi juttua: Olohuoneen taulut ja sisustushaaveita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X