Helppo kasvis-kookoscurry

Ihanaa uutta alkanutta viikkoa! Ja kiitos kaikille onnitteluista edelliseen postaukseen liittyen ūüôā

Tein meille viikonloppuna tällaista melko nopeasti valmistuvaa kasvis-kookoscurrya, josta löytyy mm. porkkanaa, paprikaa, sipulia, maissia ja linssejä. Maustaminen onnistuu kätevästi valmista currytahnaa käyttäen, joten tämä todella valmistuu melkein samassa ajassa kun riisi kypsyy.

 

 

KASVIS KOOKOS-CURRY

Noin 6 annosta

1 parsakaali

4 porkkanaa

2 sipulia

1 punainen paprika

1 yksikyntinen valkosipuli

3tl keltaista currytahnaa

1tlk maissia (300g)

1tlk punaisia linssejä (käyttövalmiit linssit 380g)

1tlk kookosmaitoa (400ml)

tuoretta sitruunaa

riisiä tarjoiluun

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja höyrytä kypsäksi.
  3. Kuori ja pilko porkkanat puoliympyröiksi. Pilko sipuli ja paprika pieneksi.
  4. Kuullota ensin porkkanaa pannulla öljyssä ja lisää hetken päästä sipuli. Lisää joukkoon paprika ja puristettu valkosipulinkynsi. Sekoittele, lisää currytahna ja anna kasvisten pehmentyä, kuitenkin niin että pieni purutuntuma säilyy. Lisää joukkoon myös parsakaalin nuput.
  5. Lisää pannulle maissi, linssit ja kookosmaito. Anna porista hetki kannen alla ja mausta halutessasi chilillä tai lisää currytahnaa.
  6. Tarjoile tuoreen sitruunan ja riisin kera. Myös tuore korianteri sopisi tähän hyvin!
  • Vinkki!

‚Äď T√§ll√§ ohjeella kasviscurrya tulee noin kuusi annosta. Keit√§ riisi√§ pakkauksen ohjeen mukaan noin 4-6 hengelle. Halutessasi voit sekoittaa riisin ja kasvis-curryn kesken√§√§n ennen tarjoilua.

 

 

 

Kyselin Instagramin puolella teid√§n viikonlopun ruokia ja sainkin paljon vastauksia! L√∂yd√§t kaikki Instagramin tarinoihin tallennettuna kohdasta ‚ÄĚruokaideat‚ÄĚ jos joskus kaipaat ideoita ruoanlaittoon.

Tosi moni kommentoi muuten blogipostauksia Instagramin viestien kautta, mutta koska kaikki blogin lukijat eiv√§t k√§yt√§ kyseist√§ sovellusta niin laittakaa ihmeess√§ kommenttia my√∂s t√§nne blogin puolelle. N√§in mahdollisimman moni p√§√§see my√∂s lukemaan niit√§, jos kyseess√§ on esimerkiksi kysymys johonkin tiettyyn reseptiin liittyen. Blogiin on aina kiva saada kommentteja, mutta tottakai viestittely IG:n puolella teid√§n kanssa on my√∂s kivaa! ūüôā

 

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Helppo kasvis-kookoscurry

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X