Yllätys Baby Showerit

Viime viikonloppu oli niin kiva, että siinä riittää muisteltavaa taas pitkäksi aikaa. Pelkästään näiden kuvien katsominen saa hymyn huulille! 

Ensin lähdimme lauantaina aamupäivällä serkkuni järjestämälle minilomalle Helsinkiin. Hän oli järkännyt meille hotellihuoneen, jossa saisimme viettää kokonaisen vuorokauden! Suunnitelmissa oli lähinnä löhöilyä, höpöttelyä ilman että kukaan keskeyttää, hyvää ruokaa ja herkuttelua sekä vähän shoppailua. Illalla kävimme vielä vuorotellen vaahtokylvyssä, tehtiin kasvonaamiot ja sen jälkeen kömmittiin sänkyihin karkkipussien (ja mun tän hetken lempparien eli mandariinien) kanssa ja katsottiin hömppöohjelmia myöhään yöhön. Ihan parasta!

Hotelliaamiaisen jälkeen meillä oli vielä myöhäinen check-out, jonka jälkeen sain kyydin kotiin ja täällä mua odottikin sitten yllätysjuhlat eli vauvakutsut! Kaikki jotka on yllätetty niin, että omaan kotiin on järjestetty jotain tietää sen fiiliksen, kun astuu ovesta sisään. Olo oli pitkään vain todella häkeltynyt! Koti oli siivottu ja koristeltu ilmapalloin, viirinauhoin ja erilaisilla tekstitauluilla. Kaikki ihanat olivat vastassa, keittiö täynnä herkkuja, vaippakakut ja kaikki. Onnistuivat kyllä todella yllättämään! 

 

 

 

Nämä oli toiset mulle järjestetyt baby showerit ja kummallakaan kerralla en tosiaan ollut osannut arvata tai odottaa mitään. Yllätys oli siis tosiaan melkoinen!

Tykkäsin kun ensimmäisillä kutsuilla esikoista odottaessa oli järkättyä ohjelmaa ja leikkejä tulevaan äitiyteen ja vauvan syntymään liittyen. Ja sitten taas näissä toisissa juhlissa sai keskittyä enemmän yhdessäoloon ja ehti höpötellä kaikkea. Mielestäni ensimmäisillä vauvakutsuilla on kiva olla enemmän järjestettyä ohjelmaa ja muissa sitten voi keskittyä yleiseen jutteluun ja ylipäätään siihen, että kokoonnutaan yhteen 🙂

Vaippakakun lisäksi lahjoja oli vaikka kuinka! Iso pino vaatteita vauvalle, uusia, kierrätettyjä ja itse tehtyjä. Villasukka-lahjakortti, kukkia, harsoja, waipseja, suklaata, Pentikin pehmopupu sekä lahjakortti, jolla tilasin meille keinuvan sitterin jota olin katsonut jo aiemmin netistä. Näiden lisäksi korteissa olevat kirjoitukset.. voi että, niitä on tullut luettua jo useaan kertaan!

 

 

 

 

Kun suurin häkellys oli väistynyt, availin hieman lahjoja ja sen jälkeen siirryttiin keittiön puolelle syömään. Pöytä oli katettu täyteen kaikkea hyvää, kuten suolaista piirakkaa, salaattia, patonkia levitteineen, poppareita, hedelmiä, marjoja, vihanneksia, sipsiä ja dippiä, irtokarkkeja ja täytekakkua. Näitä kuvia katsoessa toivoisin pääseväni tuon pöydän ääreen juuri nyt! 😀

 

 

 

 

 


 

 

Kahvittelun jälkeen vieraat kirjoittivat pahvisydämiin tervehdyksiä vauvalle ja vinkkejä minulle. Näitä luin myöhemmin niin liikuttuneena.. Monilla ystävilläni onkin juuri saman ikäinen lapsi kuin meillä ja sen lisäksi toinen pienempi. Oli siis kiva saada vinkkejä tulevaan ja muutenkin jutella siitä, kuinka tämä elämä tästä tuleekaan muuttumaan toisen lapsen myötä. Oon niin kiitollinen näistä ihanista ihmisistä ympärilläni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ole raaskinut vielä purkaa vaippakakkua ja kaikki koristeetkin ovat edelleen paikoillaan. Täällä ollaan monet kerrat Hemmon kanssa juteltu näistä juhlista ja tulevasta pikkusiskosta. Myös tuleva isoveli sai lahjaksi pienen leikkiauton, joka oli ihana ele! Ollaan suunniteltu myös miehen kanssa omaa lahjaa tulevalle isoveljelle, hän saa sen luultavasti käyttöön jo ennen vauvan syntymää ja ehkä sitten jonkun pienen muistamisen vielä sairaalassa.

 

Kiitos vielä tuhannesti teille kaikille näistä suloisista juhlista! Olitte nähneet vaivaa ja teitte viikonlopustani super ihanan! Kiitos! ♥

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Yllätys Baby Showerit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X