Vauva on syntynyt

Meille syntyi pieni suloinen tyttö 8.4.2020 ja täällä elellään nyt ihanaa vauvantuoksuista elämää. Kun normaalisti avaisin tietokoneen blogihommia varten, niin nyt aika menee totutellen uudenlaiseen arkeen kahden lapsen äitinä. Meillä on mennyt tosi hyvin vauvan kanssa! 

Ollaan kyllä ehditty leipoa ahkerasti esikoisen kanssa, mutta juuri nyt tietokoneen avaaminen ja blogin päivittäminen on jäänyt. Luonnoksissa odottaa muutamia herkkuja ja vapuksi on suunnitteilla siman ja munkkien lisäksi jotain muutakin hyvää, joten palaan taas pian uusien reseptien ja kuulumisien kera 🙂 

 

 

Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan
Toista sua ei milloinkaan

– Johanna Kurkela

 

 

Avainsanat

Kommentit (4)

Onnea uuden elämän alulle.
Kiitos hyvistä resepteistä. Kaikkea hyvää perheellesi, toivoo uutta, no:6 tulokasta heinäkuulla odottava Mamma.

Voi kiitos paljon! 😊 Ja ihanaa odotusaikaa sinne ❤️

Hän on ihana ja suloinen! <3 Onnellisuus näinä aikoina on paikallaan <3

Hän on ihana ❤️

Kommentoi juttua: Vauva on syntynyt

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X