INFO

Kuva: Pekka Holmström 

Olen Minka, Kaakao kermavaahdolla-blogin kirjoittaja, leipuri-kondiittori, intohimoinen valokuvaaja ja ruokastailaaja. Rakastan järjestää juhlia, suunnitella tarjoiluja ja kattaa pöydän kauniisti. Nykyään kotona häärää puolison lisäksi myös hyvin innokas pikku apulainen ja hänelle olen innostunut kehittelemään omia taaperoystävällisiä reseptejä. Leivon kakut ja piirakat koko lähipiirin juhliin ja haaveilen oman kahvilan perustamisesta.

Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2007, mutta silloisen vuodatuksen sivujen kaaduttua menetin kaikki siihen asti kokoamani postaukset kuvineen ja kypsyttelin tovin uuden blogin perustamista. Lopulta perustin Kaakao kermavaahdolla-blogin vuonna 2011, sillä johonkin nämä kaikki ideat ja ruokakuvat oli pakko päästä laittamaan. Blogin nimi tulee siitä, että vaikka kuinka arkea rakastankin – niin pyrin ihan pienilläkin jutuilla tuomaan siihen ripauksen juhlan tuntua. Leikkokukkia keskellä viikkoa, uutta hyvän tuoksuista huuhteluainetta, uunituoreita sämpylöitä, rivi suklaata kahvin kanssa tai kaakao kermavaahdolla. 
Täältä löydät paljon herkkuja, ruokareseptejä, tarjoiluideoita juhliin sekä reseptejä myös perheen pienimmille. Tervetuloa seuraamaan blogiani, jätäthän viestin käynnistäsi! ♥