Korjaus mekon 11 kaavaan Kotiliesi Käsityö 1/2018

Kotiliesi Käsityö 1/2018 Plus-malliston mekossa 11 oli harmillinen sarjontavirhe, jonka vuoksi isoimmissa kokonumeroissa mekon kaava on liian pieni.

Oheisesta linkistä voit tulostaa korjatun mekon kaavan A4-arkeille ja koota kaavan teippaamalla tai liimaamalla kokonaiseksi koontikartan ohjeen mukaan. Tarkista kaavassa olevasta mittakaavan tarkistusruudusta, että kaava on tulostunut oikean kokoisena.

Jos et voi tulostaa kaavaa itse, ota yhteyttä [email protected]

KotiliesiKasityo 1_2018_Mekot_11

Avainsanat

Keskustelu

Moi,

kaava on liian pieni 46 koosta ylöspäin, jolloin sarjonnan säännöt muuttuvat +4 cm väljyydestä +6 cm:iin.

Hei,
Kiitos korjatusta kaavasta ja kokotarkennuksesta. Olisi ollut kiva jos tarkisteruutu olisi ollut ensimmäisellä sivulla niin ei olisi tarvinnut lavata kaikkia sivuja läpi, että mistäköhän se löytyy jotta voi tulostaa vain sen sivun ensin ja tarkistaa, että on tulostinasetukset oikeat.
Lisäksi haluaisin sanoa, että lehden kaavapaperi eli paperi missä on kaavat on ala-arvoisen heikkolaatuinen se on liian ohut. Mielestäni kaavoja on liian paljon yhdelle arkille ja ne on toisinaan sekavasti aseteltuja. Varsinkin jos kaava on jaettu kahteen osaan niin joskus joutuu kääntämään arkkia kun olisi jäljentäjälle helpompi kun vain siirtäisi arkkia hieman.
Mallit ovat olleet ihania ja melkein joka lehdestä löytyy ommeltavaa/neulottavaa.

Kommentoi juttua: Korjaus mekon 11 kaavaan Kotiliesi Käsityö 1/2018

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X