pyykkipussi paidasta

Pyykkipussi paidasta – ompele sisustukseen sopiva pyykkipussi vanhasta vaatteesta

Vanhat ja kivat vaatteet saavat lisää käyttöikää pyykkipusseina. Pyykkipussit syntyvät nopeasti lisäämällä vetoketju vaatteen helmaan. Ripusta pyykkipussit henkariin, täytä pyykit pääntieltä ja tyhjennä helmasta. Olkaimet toimivat kätevinä kantokahvoina.

Löytyykö vaatekaapistasi kauniita vaatteita, jotka eivät kuitenkaan tule käyttöön? Tee niistä sisustukseen sopiva pyykkipussi!

Lisää suloisen mekon, paidan tai tunikan helmaan vetoketju ja aseta vaate henkariin seinälle tai ovenkahvaan. Pyykit sujahtavat helposti pääntieltä pussiin. Pyykkipussin tyhjennät nopeasti pyykkikoneeseen helmasta avattavalla vetoketjulla.

Voit myös lajitella pyykit värikoodattuihin pyykkipusseihin. Vaaleat pyykit tiputetaan vaaleaan pyykkipussiin ja tummat pyykit tummaan pyykkipussiin. Vaatepyykkipussissa on myös kahvat valmiina, sillä olkaimet ja hihat menevät oivasti kantokahvoista.

pyykkipussi paidasta

Pyykkipussi, tarvikkeet

  • Vanha t-paita, toppi, tunika tai mekko
  • Helman pituinen vetoketju
  • Ompelutarvikkeet

Lue myös: Pese pyykki oikein

Näin valmistat pyykkipussin

  1. Neulaa vetoketju molemmista reunoistaan paidan helmaan kiinni.
  2.  Ompele vetoketju paidan helmaan kiinni mahdollisimman läheltä paidan reunaa. Pidä huoli kuitenkin siitä, että vetoketju kulkee hyvin. Jätä n. 1 cm matkalta sivusaumoista katsoen ompelematta. Näin vetoketju asettuu paremmin vaatteen sivusaumoille.
  3. Ripusta pyykkipussi henkariin. Täytä pyykkipussi pääntieltä. Pyykkipussia voi kuljettaa hihoista helposti. Tyhjentäminen tapahtuu kätevästi vetoketjun kautta.

pyykkipussi paidasta

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pyykkipussi paidasta – ompele sisustukseen sopiva pyykkipussi vanhasta vaatteesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X