Askartelu

Askartele äitienpäiväkortti kuivatuista kukista – tähän korttiin äiti ihastuu!

Kaipaatko ideoita äitienpäiväkortin askarteluun? Muutamilla tarvikkeilla loihdit kauniin kortin, joka ilahduttaa äitiä taatusti.

Äiti on taatusti mielissään itse tehdystä kortista. Joskus voi vain vaikea keksiä, millaisen kortin äidille askartelisi. Äitienpäiväkortti kuivakukista on vastaus niihin tilanteisiin.

Tällä ohjeella askartelet nopeasti kauniin ja persoonallisen kortin. Korttia voi myös muunnella, jos kuivatut kukat eivät innosta, tai niitä on vaikea löytää.

Pohditko, mitä kirjoittaa äitienpäiväkorttiin? Kokosimme seitsemältä runoilijalta kauniita, äideistä kertovia säkeitä, jotka sopivat mainosti myös onnitteluvärssyksi. Katso koskettavimmat runot äideistä ja isoäideistä.

Äitienpäiväkortti kuivakukista – näitä tarvikkeita tarvitset

Lue myös: Äitienpäivän lahjavinkit – tätä äidit oikeasti toivovat!

Askartele äitienpäiväkortti näin:

  1. Jos käytät aukotonta korttipohjaa, piirrä korttipohjaan mieleisesi kuvio käyttäen apuna esimerkiksi piparimuottia. Kuvio voi olla esimerkiksi sydän tai kukka. Leikkaa kuvio saksilla tai mattoveitsellä.
  2. Laita kuivatut kukat pieneen minigrip-pussiin ja sulje pussi. Mitä enemmän laitat pussiin täytettä, sitä pulleampi kortista tulee.
  3. Teippaa pussi kaksipuoleisella teipillä kortin kannen nurjalle puolelle, kuvion taakse. Voit käyttää myös tavallista teippiä. Ota teippiä silloin kaksi kertaa haluttu pituus, taita hieman toisesta päästä ja kiinnitä pää teipin toiseen päähän. Näin saat ikään kuin kaksipuoleisen teipin.
  4. Kirjoita korttiin onnittelu ja kortti on valmis!
askartele äitienpäiväkortti

Vinkki!

Kuivattujen kukkien tilalla voit käyttää myös esimerkiksi pieniä helmiä tai konfettia (pieniä, värikkäitä paperi- tai muovipaloja).

Kommentoi

Kommentoi juttua: Askartele äitienpäiväkortti kuivatuista kukista – tähän korttiin äiti ihastuu!

Heppa tyttö 09

Terve

Sinun täytyy kommentoidaksesi.