Askartelu

Huivin solmiminen 10 tavalla – katso videolta erilaiset tavat käyttää huiveja

Onko sinullakin laatikkojen kätköissä ihania huiveja, joita ei tule oikein käytettyä? Etkö keksi tapaa, jolla huivin saisi solmittua kauniisti? Vai käytätkö huivejasi aina samalla tavalla? Tämä video poistaa ongelmasi.

Katso Kotilieden video ja innostu huiveista! Huivin solmiminen eri lailla muuttaa asun täysin. Sama huivi voi eri tavoin solmittuna olla rento, asiallinen, runsas tai hillitty. Videon avulla voit valita päivän asuun sopivan huivityylin.

Lue myös: Tuo tuttu asuste sisustukseen – tee itse bandana-huivista tyyny

Huivin voi sitoa tiukasti, jolloin se lämmittää hyvin. Tai huivin voi kietoa väljästi, jolloin se ei hiosta mutta antaa ilmettä ja väriä pukeutumiseen. Joka tapauksessa kauniisti solmittu huivi viimeistelee asusi.

10 tapaa käyttää huivia

Löydät Kotilieden videolta yhteensä 10 erilaista tapaa huivin solmimiseen.

Ensin esitellään neljä ohjetta suorakaiteen muotoisen silkkihuivin solmimiseen. Silkki on ylellinen materiaali, joka tuntuu ihanalta iholla. Laadukas silkkihuivi ei rypisty.

Huivin voi toki sitoa samalla tavalla kuin silkkihuivin videolla, vaikka huivi olisi valmistettu puuvillasta tai polyesterista.

Opettele videon avulla myös neljä eri niksiä neliön mallisen huivin solmimiseen. Pieni puuvillasekoite huivi on kirpeän aamun pelastaja. Voit käyttää neliönmuotoista huivia monin eri tavoin, ja vaikkapa vaihtaa sidontaa sään vaihtuessa.

Villainen suorakaiteen muotoinen huivi on ihanan lämmin ja tarpeen ympäri vuoden, mutta miten sen saisi pysymään päällä myös tuulisella säällä? Katso video ja opettele kaksi helppoa tapaa.

Hui hai, huivihuolesi ovat mennyttä!

Lue myös Anna.fi:stä: Näin yhdistät pipot, huivit, laukut ja kengät muodikkaimmin – 4 tähtityyliä

Huivin solmiminen 10 tavalla

Kommentoi

Kommentoi juttua: Huivin solmiminen 10 tavalla – katso videolta erilaiset tavat käyttää huiveja

Taksi

Hyviä, selkeitä ohjeita!

Sirkka102

Tosi kiva juttu! Kiitos!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.