Askartelu

Itse tehty joulukortti vanerista hurmaa yksinkertaisella tyylikkyydellään – katso ohje!

Yksinkertainen on kaunista. Sen todistaa tämä ihana itse tehty joulukortti vanerista. Joulukortista voi helposti askarrella mieleisensä. Katso idea!

Itse tehty joulukortti voi olla minkälainen vain. Kun vain luovuus on rajana, voi jopa sormi mennä välillä suuhun valinnanmahdollisuuksien äärellä. Silloin paras vaihtoehto on turvautua yksinkertaiseen mutta kauniiseen toteutukseen.

Leimasimella tehdyn joulukortin juju on yksinkertaisuudessa, ja kortti sopiikin hyvin minimalistisesta tyylistä tykkäävälle. Yksinkertainen ei kuitenkaan tarkoita tylsää, siitä pitää tämän itse tehdyn joulukortin korttipohja huolen. Korttipohja tehdään nimittäin vanerista perinteisen kartongin sijaan.

Vanerisen korttipohjan voi tehdä itse sahaamalla. Vanerikortteja löytyy myös hyvin varustelluista askartelukaupoista ja erikoisliikkeistä.

Lue myös: Joulurunot korttiin ja pakettiin – valitse runokoosteesta oma suosikkisi!

Itse tehtyn joulukortin askarteluun tarvitset

Lue myös: Ethän toivota joulua väärin? Katso loppuvuoden juhlien oikeinkirjoitusvinkit

Itse tehty joulukortti vanerista

  1. Käytä toista korttia apuna ja piirrä vaneriin lyijykynällä kortin malli.
  2. Sahaa vaneri ja hio vanerikortin reunat.
  3. Leimaa leimasimella korttiin joulutoivotus. Joulukortin koristukseksi kelpaa myös kaunis, yksittäinen kuvio, kuten lehti.
  4. Kirjoita joulukortin toiselle puolelle halutessasi jouluntoivotus ja osoite, jos lähetät kortin postissa.

Lue myös: Milloin joululahjapaketit ja joulukortit pitää lähettää ulkomaille? Näillä päivämäärillä lahjasi ehtii perille jouluksi!

Vinkki!

Jos vanerin hankkiminen, sahaaminen ja hiominen joulukorttia varten tuntuu liian työläältä, voi joulukortin tehdä tavalliseen kartonkiseen korttipohjaankin. Käytä joko valmiita yksi- tai kaksipuoleisia korttipohjia tai leikkaa mieleisesi mallinen korttipohja isommasta kartongista. Leimaa leimasimella korttiin joulutoivotus tai kaunis kuvio.

Lue myös: Joulukortteja on lähetelty jo 1800-luvulta – tiedätkö, mistä perinne sai alkunsa?

itse tehty joulukortti
Vanerista itse tehty joulukortti on yksinkertaisen tyylikäs. Vanerisen korttipohjan voi koristaa esimerkiksi joulutoivotuksella tai kauniilla kuviolla. Kuva: Niclas Mäkelä

Lue myös: Tee itse joulukortti – ihanat ideat ja veikeät vinkin Anna.fi:ssä!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Itse tehty joulukortti vanerista hurmaa yksinkertaisella tyylikkyydellään – katso ohje!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.