Askartelu

Joulukortti-idea: Askartele vanhanajan tunnelmaa huokuvat joulukortit!

Nämä vanhanajan tunnelmaa henkivät joulukortit ovat oiva valinta nostalgiselle jouluihmiselle. Katso joulukorttien askarteluohje!

Askartele vanhanajan tunnelmaa huokuvat joulukortit. Saat ne aikaan kierrätyskartongista, hillityistä kuviopapereista ja siirtokuvista tai leimasimesta.

Lue myös: Milloin joululahjapaketit ja joulukortit pitää lähettää ulkomaille? Näillä päivämäärillä lahjasi ehtii perille jouluksi!

Tarvikkeet joulukorttien askarteluun

Lue myös: Ethän toivota joulua väärin? Katso loppuvuoden juhlien oikeinkirjoitusvinkit

joulukorttien askarteluohje

Askartele joulukortit näin

  1. Leikkaa siirtokuva arkistaan. Irrota taustapaperi ja asettele kuva korttiin tai kirjekuoreen. Kiinnitä kuva raaputtamalla kuvaa pakkauksen puisella tai muovisella tikulla tai lastalla. Irrota suojapaperi varovasti. Voit myös halutessasi leimata kuviot korttiin tai kirjekuoreen.
  2. Leikkaa ja liimaa halutessasi kortin kanteen koristeeksi palanen kuviopaperia ja kierrä somisteeksi kortin värimaailmaan sointuvaa lankaa. Kieputa lankaa kannen ja sisäsivun välistä. Solmi langan päät siten, että solmukohta jää kortin sisäpuolelle.
  3. Korista kantta kuviopaperin ja langan lisäksi tai niiden sijaan koristenauhalla. Tee pariin eri kohtaan nauhaa solmu, sommittele rusetit sopivaan kohtaan korttia ja kiinnitä liimanauhalla.
  4. Mittaa ja leikkaa kuviopaperista korttipohjan mallinen, mutta hieman sitä suurempi palanen. Liimaa se korttiin niin, että se näkyy hieman kansisivun alta. Toivoessasi joulutervehdykseen enemmän kerroksellisuutta, käytä paria erilaista paperia, esimerkiksi kuviollista ja kuviotonta. Leikkaa alimmaisesta paperista kaikkein suurin, jotta sekin näkyy kannen takaa. Jos olet hyödyntänyt kannen koristelussa lankaa, langanpäät jäävät piiloon paperin alle.
  5. Liimaa jouluiset sanatarrat joulutervehdyksen kanteen tai sisäsivulle.

Lue myös: Joulurunot korttiin ja pakettiin – valitse runokoosteesta oma suosikkisi!

joulukortit

Kommentoi

Kommentoi juttua: Joulukortti-idea: Askartele vanhanajan tunnelmaa huokuvat joulukortit!

Anne65

Todella kauneita kortteja:) Mistä voi ostaa noita ”joulupallo” siirtokuva-arkkeja?

Mamma70

Sinellistä voisi löytyä 🙂

Tonttunen

Näitä siirtokuvia löytyy Tiimarista.

joulumuori

Tiimarista löytyy parhaat korttiaskartelu tarvikkeet! Myös kyseistä tuotetta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.