Askartelu Tilaajille

Tuunaa kierrätysmateriaaleista tyylikkäät säilytyslaatikot – kaikki tarvittava löytyy lähes joka kodista

Persoonalliset säilytyslaatikot ovat kauniita sisustuselementtejä,. Säästä rahaa ja ympäristöä tuunaamalla ne itse vaikka vanhoista kenkälaatikoista.

Säilytyslaatikot ovat kenties tärkein siistin kodin kulmakivi. Kun korut löytävät tiensä yhteen rasiaan, sukkapuikot toiseen ja askartelutarvikkeet kolmanteen, tavarat ovat poissa silmistä – ja järjestyksessä. Kauniita laatikoita ei tarvitse piilottaa kaappiin, vaan ne saavat komeilla pinossa vaikkapa kirjoituspöydän päällä tai avohyllyyn aseteltuina.

Nättejä laatikoita ja rasioita myydään monen sisustuskaupan paperiosastoilla. Mutta rasian voi tuunata itsekin pienellä vaivalla ja halvalla. Parhaimmassa tapauksessa materiaalit löytyvät jo valmiiksi kodin kaapeista.

DIY-säilytyslaatikko on kotitoimiston piristys!
Tuunasimme kolme laatikkoa uudennäköisiksi servietillä, lahjapaperilla ja tapetilla. Alin laatikko oli alkujaan kulunut säilytyslaatikko, keskimmäinen kenkälaatikko ja ylin Søstrene Grenestä ostettu rasia.  Kuva: Anni Reenpää

Lue myös: Tällaista DIY-pöytää himoitaan juuri nyt – salaisuus piilee eräässä rautakaupan tuotteessa

Ohjeet laatikon tuunaukseen servieteillä, lahjapaperilla ja tapetilla

Tee näin

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.