Käsityö

Modasta tuli Kotiliesi Käsityö!

Yhdistimme Modan upeat käsityöideat Kotilieden luotettavaan laatuun, ja lopputuloksen löydät nyt Lehtipisteistä.

Uudessa Kotiliesi Käsityössä on sama tuttu määrä kauden parhaita neuleita kuin entisessä Modassa. Suositun Namedin eli Laura ja Saara Huhdan suomalaiselle naiselle suunnittelema ompelumallisto jatkaa myös tänä vuonna. Myös kaava-arkki on uudistettu aiempaa helppokäyttöisemmäksi!

kasityolehti

Kotiliesi Käsityö palvelee monenlaisia käsityöharrastajia aloittelijoista todellisiin taitajiin. Lehdessä on aina vaativuustasoltaan erilaisia ohjeita, joista jokainen löytää omansa.

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi saat vinkkejä kodintekstiileihin ja askarteluihin. Esittelemme niin perinteisiä käsityötekniikoita kuin uusimpia tee itse -ideoita.

Tervetuloa mukaan Kotiliesi Käsityön maailmaan! Tilaa lehti nyt!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Modasta tuli Kotiliesi Käsityö!

turhauttaa

Lehti ja kaava-arkki ovat uudistuneet, mutta minkä ihmeen takia edelleenkin syrjitään C48 kokoisia naisia? Miksi sitä kaavakokoa ei löydy arkilta??? Kaavat saisivat olla myös tarkempia. Jos ja kun kaavanosissa on jatkopätkiä, eikö yhdistettävien reunojen tulisi olla yhtä pitkiä?????

Toimitus

Harmillista, jos kaava-arkkiimme liittyvät yksityiskohdat turhauttavat teitä. Olemme joutuneet jättämään joitakin välikokoja pois, jotta arkki olisi mahdollisimman selkeä. Mikäli olette löytäneet kaavoistamme epätarkkuuksia, voisitteko ystävällisesti olla yhteydessä suoraan lehden toimitukseen (sirpa.jakko@otavamedia.fi) tai kaava-arkin tekijöihin (asiakaspalvelu@namedclothing.com), jotta voimme korjata mahdolliset virheet.

ompelen

Kiitän, että kaava-arkissa on sentään jäljellä koko 50, sen ja koon 46 avulla voi piirtää helposti välikoon. siitä kannattaisi laittaa ohjeet lehteen. Modan kaavoihin on voinut aina luottaa ja olen vuosien mittaan niillä paljon ommellut. En ole vielä ehtinyt uudistuneen lehtenne kaavoja kokeilemaan, toivon että luotettavuus on tallella. Kiitos myös, että olette säilyttäneet muotilehtimäisyyden!

”Vanhanaikainen”

Hei!

Valitettavasti lehti on tullut paljon tylsemmäksi uudessa muodossaan ja sisältö paljon kapeampi kuin vanhassa Moda-lehdessä. Olen näin ollen päättänyt lopettaa lehden tilaamista.

Terveisin!

onerva

olen samaa mieltä lehti hunoni kun vaihtoi nimeä

LTO 5 Tpe

Vendor competition-As competition results in more innovations, the vendors offering server consolidation software may
also be going through the technology and therefore are picking out better products, to sustain on this
competitive field. This HP 347708-B22 hard disk drive
is very made for any Ultra 320, Ultra 2 and Ultra
3 Pro – Liant server Pro – Liant storage system Storage Works
or Alpha Server Hot Plug Enclosure. Major magnetic
tape manufacturers formed a LTO consortium, Fuji Film commences part of this
prestigious Consortium, with vast experience on this particular
field.

Maire Nyrönen

Olen tehnyt useita vauvan nuttuja Mosa lehdestä 3/2001′ nyt minulla on ongelma, en löydä sitä ohjetta ja tekisin uuden nutun. Nuttu on tosiaan upea sädemallinen , neulotaan yhtenä kappaleena. Löytyisikö teiltä uhjetta, olisin tosi kiitollinen.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.