Itse tehty isänpäivälahja x 3: neulo trendineule, Cousteau-pipo tai villasukat

Mietitkö, mitä antaisit lahjaksi isälle? Omin käsin tehty neule lämmittää taatusti isän mieltä. Nappaa tästä kolme kivaa ideaa, joilla ilahdutat isää.

Mitä lahjaksi isälle, kun hänellä tuntuu jo olevan kaikkea, eikä hän omienkaan sanojensa mukaan tarvitse mitään. Kokosimme Kotilieden ohjeista ideoita, joilla voit ilahduttaa isää.

Lue myös: Frutti di Mutsi -blogista  – Isänpäivä OOTD – Husband edition!

Kurkista isän vaatekaappiin. Tee nopea ja huomaamaton inventaario, joku isän neuleista, pipoista ja kaulaliinoista saattaa jo olla pahasti kulunut tai nyppääntynyt. Itse tehdyillä neuleilla viestit isälle, että olet ajatellut häntä ja miettinyt, mitä hän tarvitsee ja mikä hänelle parhaiten sopii.

Neulepoolo on syksyn hitti

Miehen raglanpusero

Laadukas ja tyylikäs neulepusero on parhaimmillaan hyvin monikäyttöinen vaate. Pooloneule on tämän syksyn hittejä ja lämmittää mainiosti vaikkapa hieman avonaisemman kipparitakin alla. Merinovillasta neulottu pusero ei kutita ihoa, mutta lämmittää sitäkin paremmin.  Tummanharmaa neule sopii niin vaalealle kuin tummalle isälle.

Katso ohje: Neulo miehen raglanpusero pehmeästä villalangasta – ohjeessa on paljon kokoja

Neulo isänpäivälahjaksi lämmin Cousteau-pipo

Jacques-Yves Cousteaun meriseikkailut herättävät monessa isässä varmasti nostalgisia tunteita.  Tuon merentutkimusdokumenteistaan kuuluisan veteraanitutkijan ikoninen päähine, Cousteau-pipo onkin klassikko ja takuuvarma hittilahja.  Neulo isälle, superlämmin ja helppotekoinen pipo sataprosenttisesta villasta. Se hylkii vettä ja lämmittää niin maalla kuin merellä. Pipon reunan voi kääntää kerran tai kaksi kertaa, oman maun tai viiman purevuuden mukaan.

Katso ohje: Neulo lämmin Costeau-pipo

Villasukat ilahduttavat aina

villasukat

Itse tehdyt villasukat ovat mainio lahja isälle. Ne lämmittävät niin kumisaappaassa kuin saunaillan jälkeenkin. Kun annat isälle itse tehdyt villasukat lahjaksi, annat samalla sukallisen lämpimiä ajatuksia ja rakkautta. Villasekoitelangasta neulotut sukat kestävät kovassakin käytössä. Neulo sukat isän suosikkiväreissä. Jos ehdit, voit nimikoida ne.

Katso ohje: Villasukat miehelle

Pakkaa isänpäivälahja hauskasti

origami sydämiä

Yllätykset ovat parhaita. Sujauta pipon tai sukan sisään isälle runo tai kortti, jossa on isän lempilausahduksia. Kätke sukkaan mielikarkkeja. Villapaidan kainaloon voi kääräistä isälle syksyn uutuuskirjan.

Lue myös:  Deko: Tee itse helpot lahjalaatikot

Neuleet voi paketoida vaikkapa isää kiinnostavin lehtileikkein somistettuun voimapaperiin. Villasukat näyttävät upeilta lasitölkkiin sujautettuna, kun niiden joukossa pilkottaa itse askarreltu, sydämenmuotoinen origami-kortti.

Lue myös: Helppo idea! Taittele kortista origami-sydän

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itse tehty isänpäivälahja x 3: neulo trendineule, Cousteau-pipo tai villasukat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X