Kynsikkäiden neulomiseen tarvitset lankaa ja ohjeen.

Kynsikkäät x 5 – katso ohjeet ja äänestä hienoimmat!

Erilaiset kynsikkäät lämmittävät mukavasti käsiä ja ranteita kylmässä tai viileässä säässä. Kokosimme viisi neuleohjetta, joista voit valita suosikkisi.

Kokosimme viisi helppoa ohjetta, joilla neulot kynsikkäät vaivattomasti. Neuleohjeet kannattaa ottaa talteen viileiden keväiden, koleiden syksyjen ja kylmien talvien varalle. Kynsikkäät on nimittäin helppo pukea esimerkiksi nahkahanskojen päälle lisälämpöä tuomaan.

Kaipaatko lisää neuleohjeita käsiä ja ranteita lämmittämään? Katso myös ranteenlämmittimet x 15.

Muista myös äänestä mielestäsi hienoimmat versiot jutun lopussa.

1. Helpot kynsikkäät

Helpot kynsikkäät

Helpot kynsikkäät on neulottu sileänä, suljettuna neuleena, jolloin niiden reunat rullautuvat. Kynsikkäiden ympärys on 17 ja pituus 25 senttimetriä, ja ne neulotaan sataprosenttisesta alpakkalangasta.

Jutusta löydät myös yhteensopivan myssyn ja tuubihuivin ohjeen. Tee helpolla ohjeella kaunis neulesetti. Ilahduta värikkäillä asusteilla itseäsi tai anna ne lahjaksi.

Katso helppojen kynsikkäiden ohje.

2. Palmikkokynsikkäät

Palmikkokynsikkäät

Ihanat palmikkokynsikkäät ovat helppo tehdä ja sopivat myös hyvin lahjaksi. Herkullisen punaiset versiot neulotaan pehmeästä alpakka-puuvillalangasta.

Kauniisiin kynsikkäisiin neulotaan helppoja palmikkoraitoja ja niiden väleihin aina pari sileää silmukkaa. Peukalokiilat ja peukalot tehdään joustinneuleisina.

Katso palmikkokynsikkäiden ohje.

3. Pitsikuvioiset kynsikkäät

Pitsiset kynsikkäät

Kätevät rannekkeet toimivat alkusyksyn viileinä aamuina ja jättävät sormet vapaaksi tarkkuutta vaativiin hommiin. Rannekkeiden koristeellinen pitsineule asettuu kauniisti käden päälle.

Rannekeiden pitkät varret ovat ainaoikein-neuletta, johon tehdään aukot peukalon kohdalle. Rannekkeet neulotaan tasona. Lanka on sataprosenttista merinovillaa.

Katso pitsikuvioisten kynsikkäiden ohje.

4. Raidalliset kynsikkäät

Raidalliset Kynsikkäät

Nämä sormien ja ranteiden lämmittimet neulotaan harmaakirjavasta villa-polyamidilangasta. Lämpimät rannekkeet sopivat hyvin myös nahkahanskojen päälle.

Kynsikkäissä on yksi koko. Lankaa niihin menee sata grammaa. Neulomiseen tarvitset sukkapuikot nro 3 tai käsialan mukaan.

Katso raidallisten kynsikkäiden ohje.

 5. Kynsikkäät hupulla

Kynsikkäät hupulla

Nämä kulkevat myös läppälapasten nimellä. Kalastajien ja muiden ulkotyöläisten suosimat läppälapaset ovat myös monien koululaisten toivelistalla. Ne kädessä sujuu niin puhelimen näpelöinti kuin leikitkin.

Hupulla varustettu kynsikäs neulotaan sataprosenttisesta villalangasta. Tarvitset myös yhden puunapin kumpaankin kynsikkääseen.

Ohjeesta löydät kolme kokoa. Yhden koon alakoululaiselle, toisen koon pienikätiselle naiselle tai nuorelle pojalle ja isoimman koon isokätiselle naiselle tai miehelle.

Katso hupullisten kynsikkäiden ohje.

Mitkä ovat hienoimmat kynsikkäät?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kynsikkäät x 5 – katso ohjeet ja äänestä hienoimmat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X