Vauvan makuupussi yhdesta kaitaleesta

Tee vauvalle rauhoittava, lämmin makuupussi – 3 erilaista ohjetta!

Suloinen makuupussi rauhoittaa ja lämmittää pientä vauvaa. Voit valita Kotiliesi Käsityön kolmesta ohjeesta suloisimman ja tehdä sellaisen joko omalle tai ystävän pienokaiselle.

Touhukkaammalle taaperolle käy myös ihana Jänöjussi-haalari, joka ei hidasta taaperon taukoamatonta touhuamisen iloa, ja samalla se myös lämmittää. Myös säädettävä vauvan Muksu-makuupussi on hyvä vaihtoehto, jos haluat kasvuvaraa makuupussiin.

Jos et koe makuupussia tarpeelliseksi, valitse pienokaiselle upea vauvanpeitto neljästä eri ohjeesta. Hyvä lahjaidea ystävälle tai sukulaisvauvalle on myös pastellinvärinen peitto.

Lue myös: Neulo harmaa villainen unipussi vauvalle

Värikäs makuupussi hupulla tai ilman

Makuupussin lanka on värjätty raidalliseksi ja väreistä muodostuu kukkia muistuttavia kuvioita! Tee ihanan värikäs pussi omalle pienokaiselle tai lahjaksi. Makuupussi on kätevä valinta päiväunille ja se on helppo ottaa mukaan vaikkapa mökille. Voit tehdä makuupussin halutessasi joko hupulla tai ilman.

Neule on sileää- ja joustinneuletta. Lanka sopii mainiosti aloittelevalle neulojalle, koska siinä ei tarvitse huolehtia lankojen vaihtamisesta saadakseen aikaan kuvioita ja värikkyyttä.

Ohjeessa on monta kokoa, joten makuupussi sopii vauvasta kolmivuotiaalle.

Ohje: Neulo suloinen vauvan ja taaperon makuupussi hupulla tai ilman

Värikäs makuupussi hupulla tai ilman

Vauvan makuupussi yhdesta kaitaleesta

Pussit neulotaan kaitaleena, joka taitellaan alareunastaan kaksinkerroin makuupussiksi ja yläreunasta muodostetaan huppu. Silenäneuleisten makuupussien kaikissa reunoissa on ainaoikeaa ja pussit suljetaan 10 napilla. Ohjeen lanka on 70 % akryylia ja 30 % nailonia.

Ohje on helppo ja nopea, joten voit tehdä sen monessa eri värissä. Makuupussi pitää pienokaisen sisällä turvallisessa kapalossa, ja pääkin saa suojaa hupusta.

Ohje: Neulo vauvalle suloinen makuupussi helppo ohje

Vauvan makuupussi yhdesta kaitaleesta

Raidallinen rauhoittava toukkapussi

Moni pienokainen rauhoittuu kapalossa. Varsinkin viileinä iltoina villainen unipussi on mukava ja lämmin. Ohjeessa käytettävä lanka on 100 % superwash villaa. Pussin pituus on 65 cm ja  leveys 23 cm. Pussin viimeistelee kaunis satiininauha alareunan reikäkerroksessa.

Unipussin pohjaväri on tehty valkoisella ja helmenharmaalla. Raidoitus on ruskeaa, punaista, turkoosia ja tummansinistä., mutta voit halutessasi tehdä raidat muilla väreillä.

Unipussi viimeistellään liottamalla neuletta kädenlämpöisessä vedessä, johon voi lisätä hieman villapesuainetta langan pehmentämiseksi. Neule tulee huuhdella huolellisesti ja puristaa vesi pois neuletta kuitenkaan kiertämättä. Kuivaus tasossa.

Ohje: Vauvan rauhoittava raidallinen makuupussi

Raidallinen makuupussi vauvalle

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tee vauvalle rauhoittava, lämmin makuupussi – 3 erilaista ohjetta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X