Neulonta Tilaajille

Ihanan kevyt kaarrokeneule! Outi Markkasen suunnittelema puuvillapusero neulotaan helposti ylhäältä alaspäin ilman saumoja

Puuvillainen kaarrokeneule aloitetaan pitsikaarrokkeesta, ja pusero neulotaan helmaan ja hihansuihin suoraan ilman saumoja. Valmista tulee kerralla, ja saat puseron nopeasti käyttöön!

Neulesuunnittelija Outi Markkasen puuvillaneuleeseen neulotaan kaunis kaarroke pitsineuleena. 

Pusero aloitetaan pääntieltä, ja pitsikaarrokkeen jälkeen sileäneuleinen helma ja hihat neulotaan pyöröneuleena. Näin viimeistelyyn ei jää ommeltavia saumoja ja pituudet voi sovittaa mieleisekseen, kun neuletta voi mallailla työn edetessä. Hihan silmukat voi päätellä vaikka heti kaarrokkeen jälkeen, jolloin mallista tulee lyhythihainen versio.

Puseron lankana on ekologinen kierrätyspuuvilla. Sen rouhea pinta elävöittää neulosta ja antaa anteeksi pienet epätasaisuudet.

Lue myös: Islantilaisneule puikoille? Neulo Soile Pyhänniskan suunnittelema Floti-kaarrekepusero – ohjeesta löytyy 4 kokoa, eikä saumoja tarvita

Kaunis pitsineuleinen kaarroke kiertää puseron ympäri. Kuva: Niclas Mäkelä

Pitsikaarrokepusero – näitä tarvikkeita tarvitset

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.