keeppi
Neulonta

Kun huivi on blaah ja poncho njääh, kokeile keeppiä! Katso yli 15 ohjetta ja neulo näppärä asuste

Kaipaatko lämmikettä? Keeppi on hyvä vaihtoehto, kun huivi jättää kylmäksi ja poncho tuntuu kuumentavan liikaa.

Pane puikot töihin ja neulo sopivasti lämmittävä keeppi itsellesi tai lahjaksi. Lankaa vaihtelemalla keepin saa sopimaan kaikkiin vuodenaikoihin. Erilaiset tekniikat tekevät asusteesta miltei minkä tahansa asukokonaisuuden kaverin. Mitä näistä yli 15 ohjeesta alat neuloa ensimmäisenä?

Lue myös: Poncho x 15 – katso ohjeet ja neulo uusi suosikkivaatteesi

Siro keeppi mahtuu takin alle toisin kuin poncho

Keepin voi neuloa suljettuna neuleena, sen voi kiinnittää napeilla tai neuloa langan, joka solmii keepin kauniiseen muotoon. Erilaiset neulepinnat, kuten puolipatentti tai nurja, tuovat asusteeseen mielenkiintoisen ilmeen.

Raikkaan kepeä pitsihuivi menee myös keepistä. Kauniisti laskeutuva villalanka sopii mainiosti hennon pitsihuivin langaksi. Keveytensä vuoksi huivia voi käyttää kesällä viileiden iltojen lämmittäjänä.

Katso ohje: Pitsinen tuubihuivi

pitsikeeppi
Pitsikeeppi käy myös tuubihuivista.

Palmikoidut ja pompulaiset keepit tekevät asusteesta juhlavan

Kuka ei pitäisi palmikoista? Palmikot voi neuloa pystyyn tai vaakaan, miten vain näyttää mieluisimmalta. Pompulat puolestaan tuovat asusteeseen hauskuutta. Oli valintasi kumpi vain, kauniin keepin voi pukea jopa juhla-asun päälle hyvillä mielin.

Langaksi voit valita muun muassa sataprosenttista villaa, silkki-mohairia tai merinovillaa.

Raja keepin ja ponchon välillä on häilyvä, joten isommat keepit menevät jo ponchosta ja pienemmät ponchot keepistä.

Lue myös: Valmista ihanan ajaton kietaisuneule palmikkoneuleena

Raidalliset keepit sopivat arkeen

Jos kaipaat keepiltäsi palmikoita tai pompuloita maltillisempaa ilmettä tai halajat helpompaa ohjetta, kannattaa kokeilla raitoja. Raidat pitävät huolta siitä, ettei keeppi ole tylsä. Mikään ei myöskään estä yhdistämästä palmikoita ja raitoja!

Valitse raitojen värit lempiväriesi mukaan käyttämällä kolmea eri väriä tai valitse kolme eri sävyä samasta väristä. Keepit neulotaan villalangasta, joten ne ovat taatusti lämpimiä.

Lue myös Anna.fi:stä: Näin yhdistät pipot, huivit, laukut ja kengät muodikkaimmin – 4 tähtityyliä

Keeppi pitää lapsen lämpimänä

Rento ja mukava neule ei jää kaappiin pölyttymään. Valitse lanka, joka tuntuu pehmeältä iholla, se takaa hyvän käyttömukavuuden. Lasten vaatteet ovat nopeatekoisempia kuin aikuisten, joten niiden kanssa voi harjoitella haastavampaakin ohjetta tai neuloa nopeasti valmista helpolla ohjeella.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kun huivi on blaah ja poncho njääh, kokeile keeppiä! Katso yli 15 ohjetta ja neulo näppärä asuste

Sinun täytyy kommentoidaksesi.