Neulonta Tilaajille

Kermaleivos-villasukat ovat oikea namupala! Neulo Merja Ojanperän ihanat palmikkosukat tällä ohjeella

Valkoiset palmikot ovat kuin kuohkeita kermapursotuksia. Somista niillä suloiset Kermaleivos-villasukat. Merja Ojanperän suunnittelema malli on helpompi neuloa kuin miltä se näyttää.

Neulesuunnittelija Merja Ojanperä herkutteli ennen mielellään kermaleivoksilla ja -kakuilla. Siirryttyään vegaaniseen ruokavalioon hän on jäänyt kaipaamaan juuri niitä. Siksipä hän suunnitteli villasukat, joiden palmikkokuviot muistuttavat hänen lempiherkkujaan. Palmikot ovatkin kuin kuohkeaa kermapursotusta, ja kun siihen lisätään langan vaalea kreemin sävy, yhdenäköisyys on selvä.

Sukkamalli näyttää vaikeammalta kuin se on. Merjan tyylinä suunnittelussa on usein, ettei vaikeustaso näy suoraan lopputuloksesta. Mallit ovat lähes aina helpompia toteuttaa kuin aluksi voisi kuvitella.

Lue myös: Vaahtokarkki-villasukat tekisi mieli melkein napostella, niin somat ne ovat! Neulo herkkusuulle lahjaksi Anna-Karoliina Tetrin ohjeella

Kermaleivos-villasukat
Erilaisia palmikoita neulotaan sukan varsiin ja päälliosiin, pohjat ovat sileää neuletta. © Niclas Mäkelä

Kermaleivos-villasukat

Tarvikkeet

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kermaleivos-villasukat ovat oikea namupala! Neulo Merja Ojanperän ihanat palmikkosukat tällä ohjeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.