Neulonta Tilaajille

Metsän asukit -villasukissa riittää säpinää – neulo Minna Metsäsen kirjoneuleiset polvisukat tällä ohjeella

Minna Metsäsen suunnittelimissa polvisukissa on syksyisen metsän tunnelmaa. Neulo värikkäät villasukat itsellesi. Niissä on kaksi pohjekokoa ja tarvittaessa kokoa on helppo suurentaa.

Novitan neulesuunnittelija Minna Metsänen sai idean Metsän asukit -sukkiin Nalle-langan uusista syksyisistä sävyistä. Ihanat värit saivat hänet ajattelemaan syksyistä metsää, eläimiä ja marjoja. Syksy onkin vuoden värikkäintä aikaa, ja näissä sukissa väriä riittää jopa viiden sävyn verran.

Sukassa on valmiiksi kaksi pohjekokoa, mutta tarvittaessa lisää väljyyttä saa lisäämällä silmukoita pohjavärillä takana olevan pystyraidan molemmin puolin. Kantapää tehdään vahvistettuja ja kärkeen nauhakavennukset.

Lue myös: Verso-villasukat vihertävät ikuisesti – kurkkaa ohje ja neulo kauniit sukat koossa 38/39

Metsän asukit -villasukat
Perinteiseen tyyliin neulotut polvisukat tehdään kirjoneuleena, jota on myös varsien joustinneuleessa. © Pekka Holmström

Metsän asukit -villasukat

Tarvikkeet

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Metsän asukit -villasukissa riittää säpinää – neulo Minna Metsäsen kirjoneuleiset polvisukat tällä ohjeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.