Neulonta Tilaajille

Nämä sukat ovat hitti vuodesta toiseen! Neulo perinteiset norjalaisvillasukat ohjeellamme

Perinteiset norjalaisvillasukat hurmaavat. Sukissa on perinteikkäiden ruusu- ja kuusenoksakuvioiden lisäksi monia muitakin kauniita yksityiskohtia. Ohjeesta löydät kaksi kokoa. 

Koreat kuviosukat neulotaan varresta varpaaseen, mutta kantapää tehdään vasta ­lopuksi. Valitse työhön kaksi kontrastiväriä, jotta kuviointi tulee esiin paremmin. Hyvin istuvat sukat lämmittävät myös pohkeita.

Lue myös: Kaikki haluavat nyt neuloa nämä 90-luvun kuviolapaset – kurkkaa Kotilieden klassikko-ohje ja laita puikot laulamaan!

Norjalaisvillasukat – näitä tarvikkeita tarvitset

Tiheys, mallineuleet, koot

Tiheys: 25 s ja 27 krs sileää neuletta kirjoneuleena ruutupiirroksen mukaan paksummilla puikoilla = 10 cm.

Mallineuleet: Joustinneule: 1 o takareunasta, 1 n. Sileä neule: neulo suljettuna neuleena kaikki krs:t oikein. Tee kuviot kirjoneuleena ruutupiirrosten ja ohjeen mukaan. Vasemmalle kaartuva lisäys: Poimi lanka kahden silmukan välistä työntämällä oikean käden puikko takakautta langan alta. Käännä puikkoa vasemmalle siten, että langasta muodostuu silmukka. Siirrä silmukka vasemman käden puikolle ja neulo se oikein. Oikealle kaartuva lisäys: Poimi lanka kahden silmukan välistä työntämällä oikean käden puikko etukautta langan alta. Käännä puikkoa oikealle siten, että langasta muodostuu silmukka. Siirrä silmukka vasemman käden puikolle ja neulo se oikein.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.