Neulonta

Neulo pipo, jota koristaa kiinnostava kohokuvio – nappaa ohje ja neulo päähine nopeasti paksusta langasta!

Tässä on pipo-ohje, jota olet etsinyt. Söpö pipo valmistuu nopeasti paksusta langasta. Pipon juju on sen kiinnostavassa kohokuviossa, joka on jopa yllättävän yksinkertaista neuloa. 

Jos sinulla on hakusessa hyvä pipo-ohje, olet saapunut oikeaan paikkaan. Soma tupsupipo kuvioidaan neulomalla nurjalle pinnalle yhden oikean silmukan raitoja, jotka risteilevät muodostaen kuvioita. Paksusta langasta neulottuna kohokuvioista tulee näyttävät. Helppo pipo tehdään suljettuna neuleena. Huipulle voi kiinnittää lopuksi valmiin turkistupsun.

Lue myös: Puolipatenttineulepipo valmistuu nopeasti parissa illassa – kurkkaa helpon peruspipon ohje ja tartu puikkoihin!

Pipo-ohje – näitä tarvikkeita tarvitset

Tiheys: 6 s hieman venytettyä mallineuletta = 10 cm.

Mallineuleet: Neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan.

Neulo pipo näin

Luo pyöröpuikolle 40 s ja aloita mallineule suljettuna neuleena ruutupiirroksen mukaan. Aloita piirroksen 19. krs:lla kavennukset piirroksen mukaan. Kun olet tehnyt kaikki piirroksen krs:t (=30 krs), neulo vielä koko krs:n ajan 2 s o yhteen. Katkaise lanka, vedä loppujen 5 s:n läpi, kiristä ja päätä hyvin.

Malli ja lankatiedustelut Noon knit, Outi Markkanen +358 44 564 8120.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulo pipo, jota koristaa kiinnostava kohokuvio – nappaa ohje ja neulo päähine nopeasti paksusta langasta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.