Neulonta Tilaajille

Jos neulot syksyksi vain yhden villapaidan, neulo tämä! Niina Kaakkurivaaran suunnittelema pitsipatenttipusero hurmaa

Neulesuunnittelija Niina Kaakkurivaaran suunnittelema pitsineulepusero kerää kehut. Puseron juju on näyttävässä pitsipatenttineuleessa, jonka Niina on kehitellyt itse.

Suurikuvioinen pitsipatenttineule sopii mainiosti väljään puseromalliin. Etu- ja takakappale kuvioidaan muutoin kokonaan pitsipatentti­neuleella, mutta sivuille tehdään tavallista patenttia. Hihoissa on vain yksi kuvioraita keskellä. Kaikkiin reunuksiin neulotaan kierrettyä joustinneuletta, joka on napakkaa ja siistin näköistä.

Niina Kaakkurivaaran suunnittelema pusero on erittäin muodikas.

”Hieman ylisuuret, pehmeät ja pörröiset neuleet ovat tällä hetkellä trendikkäitä. Ne sopivat sekä housujen että hameen kanssa. Myös muhkea patenttineule on ajankohtainen, ja siinä ei taatusti palele.”

Pitsipatenttineule on Niinan itse kehittelemä tekniikka. Katso kuvalliset ohjeet pitsipatenttineuleen neulomiseen tästä. Nappaa samalla puseron kanssa hienosti pariksi sopivan Käpy-pipon ohje talteen. 

Lue myös: Iik, mikä kaarrokepusero! Onnikka-neule valmistuu helposti myös aloittelijalta – ohjeesta löytyy 4 kokoa

Pitsipatenttipusero – näitä tarvikkeita tarvitset

Lanka: Teetee Helmi (100 merinovilla, 50 g = 200 m) ja ­Austermann Kid Silk (75 mohair, 25 silkki, 25 g = 225 m). Menekki alhaalla taulukossa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.