Neulonta

Ranteenlämmittimet x 18 – katso ohjeet ja neulo kauniit rannekkeet!

Ranteenlämmittimet pitävät kädet lämpiminä. Kokosimme 15 erilaista ohjetta. Katso ohjeet ja äänestä kivoimmat rannekkeet!

Neulotut ranteenlämmittimet ovat kiva käsityöprojekti. Suloisilla ja pehmeillä rannekkeilla pidät ranteesi lämpiminä, mutta pidät samaan aikaan sormet vapaina.

Ranteenlämmittimet ovat hyvä ekstralämmike erityisen viileisiin säihin. Ilmojen hieman lämmitessä voit kuitenkin korvata niillä käsineet kokonaan.

Lämmikkeitä löytyy moneen eri makuun. Valitse ohjeistamme suosikkisi ja ryhdy neulomaan!

Lue myös: Kynsikkäät x 5 – katso ohjeet ja tee itsellesi kivat käsineet!

Lämpöä ranteille helposti

Ranteenlämmitinten perusidea on varsin yksinkertainen. Helpommillaan saat ne neulottua kuin neuloisit villasukan vartta. Voit neuloa lämmittimet esimerkiksi yksinkertaisena joustinneuleena.

Olisivatko jotkin näistä ranteenlämmittimistä sinun mieleesi? Neulerannekkeet ja yhteensopiva pipo neulotaan pehmoisesta ja lämpöisestä alpakkalangasta. Täysvillaiset joogasukat ja rannekkeet pitävät nivelet lämpiminä jumpassa tai rentoutuessa. Suloisen pehmeät rannekkeet neulotaan herkkäihoiselle sopivasta Fine Wool -villalangasta.

ranteenlämmittimet

Kirjoneulotut ranteenlämmittimet

Erilaiset kirjoneuleet tekevät ranteenlämmittimistä kiinnostavat. Kun vetäiset kauniisti kirjoneulotut rannekkeet käsiisi, saat takuulla niistä kehuja. Voit valita ranteenlämmittimiin haluamasi kirjoneulekuvion. Vaikka kuviot saattavat näyttää haastavilta, niihin kannattaa tarttua rohkeasti, sillä kirjoneuleet haastavat mukavasti sorminäppäryyttä ja ovat yllättävän helppoja tehdä.

Helpohkot kirjoneulerannekkeet ja -sukat kuvioidaan samanlaisin kolmioraidoin. Merinolampaan ja jakin villasta kehrätty lanka on erityisen lämmintä. Fair Isle -ranteenlämmittimet neulotaan puolestaan yleensä shetlantilaisten maatiaislampaiden pehmeästä ja aaltoilevasta villasta.

Voit tehdä ranteenlämmittimet myös niin, että ne sopivat hyvin yhteen muiden asusteidesi kanssa. Tähän asustesettiin kuuluvat lämpimien rannekkeiden lisäksi pipo ja huivi. Samoin kuvioin neulottu asustesetti on yhtenäinen, vaikka sävyissä on vaihtelua. Rannekkeet kuvioidaan kirjoneuleella kolmioin ja raidoin. Ranteenlämmittimien molemmat reunat viimeistellään joustinneuleella ja sivuille jätetään aukot peukaloille.

Neulottu asustesetti: pipo, huivi ja rannekkeet alpakasta ja villasta.

Ranteenlämmittimet, joissa on hauska yksityiskohta

Simppelit rannekkeet saavat uutta ilmettä hauskoista yksityiskohdista. Jo muutamalla napilla tai virkatulla kukkasella tuot kiinnostavuutta projektiin.

Napein koristellut rannekkeet kaunistavat ja lämmittävät vilukissan ranteita. Ompele rannekkeisiin lempinappisi. Suloiset syvänpunaiset ja kukilla koristellut rannekkeet lämmittävät viilenevinä iltoina. Kiinnitä virkatut kukat koristeiksi rannekkeiden kämmenselkiin. Meleeratusta alpakasta neulottujen ohuiden ranteenlämmittimien juju on muotoa antava resori kämmenen päällä.

ranteenlämmittimet kivoilla napeilla

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ranteenlämmittimet x 18 – katso ohjeet ja neulo kauniit rannekkeet!

Eija

Hillityt, sopivat moniin vaatteisiin.

Puuhastellessa

Kaikki ovat kiinnostavia ja oli vaikea valita mikä niistä oli mieleisin, mutta tälläkertaa päädyin noihin suloisiin❤️

Neuloja

Osa kuvista huonoja, jos tarkoitus on arvioida ranteen lämmittimiä, niiden olisi hyvä olla keskiössä!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.