Neulonta

Suunnittele ja toteuta fanimyssy suosikkijoukkueellesi ja osallistu kilpailuun!

Neulo tai virkkaa omalle urheilu­seurallesi tai fanittamallesi joukkueelle myssy. Voit voittaa lankoja, Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerran tai messurannekkeita Suomen Kädentaidot -messuille. Osallistu kilpailuun 15.5.2019 mennessä.

Osallistu Kotiliesi Käsityön, Taito Pirkanmaan ja Sandnes Garnin kilpailuun ja suunnittele myssy fanittamallesi ja omalle urheilujoukkueellesi.

Lue myös: Helppo merinovillainen pipo neulomisen aloittelijalle

Voit virkata tai neuloa naisten, miesten tai lasten myssyn haluamistasi langoista. Tuo myssyssä esiin urheilujoukkueen luonne väreinä, pintoina tai kuvioina. Kiinnitä myssyn sisäpuolelle lappu, jossa on yhteys­tietosi sekä lyhyt kertomus urheiluseurasta, jolle myssy on suunniteltu.

Lähetä myssy 15.5.2019 mennessä osoitteeseen:

Taito Pirkanmaa Oy ”Neulekisa” Vuolteentori 2 33100 Tampere

Taito Pirkanmaan, Sandnes Garnin ja ­Kotiliesi Käsityö -lehden edustajat valitsevat kilpailuun osallistuneiden joukosta 10 myssyä, joista viiden ohje julkaistaan Kotiliesi Käsityön numerossa 8/2019.

Palkinnot

1. Sandnesin lankoja, 100 e ja Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerta, arvo 124,40 e. 2. Lankalahjakortti Taito Pirkanmaa Oy:n lankoihin, 50 e ja Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerta, arvo 124,40 e. 3. Sandnesin lankoja, 50 e ja 3 pv rannekelippu Suomen Kädentaidot -messuille, arvo 22 e. 4.–5. Sandnesin lankoja, 30 e ja 3 pv rannekelippu Suomen Kädentaidot -messuille, arvo 22 e. 6.‒10. 3 pv rannekelippu Suomen Kädentaidot -messuille, arvo 22 e.

Säännöt

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suunnittele ja toteuta fanimyssy suosikkijoukkueellesi ja osallistu kilpailuun!

maggi

hyvä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.