Neulonta

Syksyn paras pipo – 5 helppoa ohjetta!

Syksyn paras pipo syntyy itse neulomalla! Kotiliesi kokosi kauneimmat pipo-ohjeet syksylle, joista sinun on helppo valita suosikkisi.

Suojaa pääsi kylmenevältä viimalta ja tee itsellesi tai lahjaksi kaunis pipo.

Jos olet neulomisen vasta-alkaja ja muhkeamman pipon tarpeessa, kokeile suloisen myssyn ohjetta.

Lue myösNeulo ruutukuvioinen pitsipipo

Neulo kauniin pinkki pipo

Tee helpolla ohjeella kaunis neulesetti joko itsellesi tai lahjaksi! Kaikki kappaleet on neulottu sileänä, suljettuna neuleena, jolloin niiden reunat rullautuvat.

Pipon päänympärys 45 cm ja lankana käytetään 100 % alpakkaa.

Artikkelissa on näppärästi ohjeet myös samanlaisiin kynsikkäisiin ja tuupihuiviin. Voit siis hyödyntää ohjetta ja tehdä koko setin samalla langalla!

OhjeNeulo värikkäät asusteet: myssy, tuubihuivi ja kynsikkäät

Kauniin pinkki pipo naiselle

Neulo kolmen raidan pipo

Tässä on oiva ohje neulomisen aloittelijalle. Helppo ohje takaa onnistumisen ja tekemisen ilon! Artikkelissa on ohje myös yhteensopivalle neulepaidalle.

Lankana käytetään 100 % alpakkaa, joten pipo on ihanan pehmeä ja lämmin. Ohjeen väreinä on vaalea beige, vaaleanharmaa ja luonnonvalkoinen. Voit tehdä pipon myös yhdellä värillä.

OhjeNeulo kolmen raidan myssy

Neulo kolmen raidan pipo

Neulo ajaton vaalea palmikkopipo

Ohjeella teet pipon pariksi kaulurin, jonka voit pukea myös hameeksi! Kaikkien kappaleiden reunoissa on joustinneuletta, muuten ne ovat helppoa palmikkoa. Ohjeessa käytetään 100 % merinovillaa.

Pipon päänympärys on 54-58 cm ja pipo neulotaan suurimmaksi osaksi koristeellisena palmikkoneuleena. Voit halutessasi koristella pipoa lisää ompelemalla siihen kauniita paljetteja.

OhjeNeulo nyt ajaton myssy tai samalla kaavalla kauluri ja hame

Neulo ajaton vaalea pipo

Neulo kaunis pitsineuleinen väljä pipo

Alpakkalangasta neulottu pitsineulepipo sopii syksyyn ja kevääseen, mutta lämmittää samalla tarpeeksi. Pitsineulepipon kuvioltaan graafisen kaunis ja sen alpakkalanka ohuudestaan huolimatta lämmintä.

Pipo viimeistellään höyryttämällä nurjalta kannattelemalla rautaa neuleen yläpuolella.

OhjeNeulo kaunis pitsineulebaskeri

Neulo kaunis pitsineuleinen väljä pipo

Kevyt ja joustava patenttineulospanta

Panta on kätevä pipon sijaan, jos haluat korvat suojaan, mutta et litistää aamulla kampaustasi. Pörröinen panta on kevyt ja se suojaa korvia viimalta, mutta toimii myös asun piristäjänä. Tee panta monessa eri värissä ja anna vaikkapa lahjaksi!

OhjeKevyt ja joustava patenttineulospanta

Kevyt ja joustava patenttineulospanta

Jos pipot eivät kuitenkaan ole sinun juttusi, voit koittaa lämmintä huppua, joka suojaa hiuksia. Kurkista myös kauniin vaaleanpunaisen Pehmis-hupun ohjetta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Syksyn paras pipo – 5 helppoa ohjetta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.