Ompelu Tilaajille

Hulmuhelmainen mekko on kaunis kuin mikä – tulosta kaavat ja ompele monikäyttöinen huitula!

Ompele kaunis mekko, jonka laaja helma ja poimutukset saavat olosi kepeän tyttömäiseksi. Tulosta kaavat ja pääset heti ompeluhommiin. 

Upea A-linjainen mekko pukee hienosti kaikenkokoisia naisia. Anna leveän helman liehua vapaana tai kiedo uumalle vyö tuomaan sitä esiin. Valitse mekkoon kevyt ja hyvin laskeutuva kangas, jolloin suuri helma asettuu kauniisti. Parhaiten mekkoon sopivat ohuet ja kevyet viskoosi- ja silkkikankaat.

Laaja päätien poimutetaan ja huolitellaan vinonauhalla. Sen kokoa on helppo muuttaa mieleiseksi poimutuksen määrää säätämällä. Takapääntielle ommellaan halkio ja silmunappi koristeeksi. Hihansuihin tehdään halkiot ja väljyys kootaan poimutuksena rannekkeisiin.  Jos haluat helpottaa mallin ompelua, jätä pääntien halkio pois ja kokoa hihansuiden väljyys kuminauhalla tai vinonauhalla.

Vinkit hihansuun halkion ja rannekkeen ompeluun löydät ompelukoulusta.

Lue myös: Softshell-takki on ulkoilijan paras ystävä! Tulosta kaavat ja ompele omasi 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.