Ompelu Tilaajille

Miten kuvailisit unelmiesi hääpukua? Jos vastaus on elegantti, linjakas ja hyvin istuva, tämä kaava on sinulle

Yksinkertaisen tyylikäs hääpuku nostaa morsiamen pääosaan ja korostaa hänen parhaita puoliaan. Tulosta kaavat ja aloita juhlavalmistelut ompelemalla. 

Hääpuvun kuuluisi olla kaunein vaate, jonka nainen koskaan pukee ylleen. Tässä upeassa hääpuvussa on prinsessaleikkauksin muotoiltu istuva yläosa ja laaja kellohelma. Leikkaussaumojen avulla yläosa on kätevä muotoilla omiin muotoihin sopivaksi ja istuvaksi kuin hansikas.

Hillitty pyöreä pääntie avautuu takana syväksi v-pääntieksi. Takana on myös piilovetoketju. Pelkistetty hääpuku on helppo ommella, kun materiaali ei ole liian haastava.

Ryhdikkäästä satiinikankaasta ommellussa mekossa on vuoritus. Samalla kaavalla syntyy kaunis asu myös ylioppilaalle tai päivänsankarille vaihtamalla mekon materiaalia ja lyhentämällä helmaa. Kokeile siihen vaikkapa ebroa, sileää samettia tai arkisempaa ohutta pukuvillaa tai pellavaa.

Lue myös: Jos ompelet vain yhden uuden puseron, se on tässä! Monikäyttöinen paita hulmuaa ihanasti tuulessa

Koot:

32-34-36-38-40-42-44-46-48

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.