Ompelu Tilaajille

Naisten trikoomekko uudella twistillä – tulosta kaavat ja ompele helppo mekko kevääksi

Saat simppeliin naisten trikoomekkoon uutta jujua, ompelemalla siihen kevyestä kankaasta hulmuavan helman. Se tuo trikoomekkoon keväistä kepeyttä.

Tyylikäs mekko voi olla myös mukava. Se onnistuu, kun yhdistät leveähelmaiseen mekkoon joustavaa trikoota ja kevyttä kangasta.

Tämä naisten trikoomekon malli on simppeli ja helppotekoinen. Edestä mekko on kuin t-paita, mutta takaa ihanan naisellinen. 

Onnistut kankaiden yhdistämisessä valitsemalla poimutettuun takahelmaan ohutta kangasta, esimerkiksi hyvin laskeutuvaa kuproa, joka on hulmahtelee liikkeen mukana tai jäykempää puuvillapopliinia, joka korostaa helman muotoa.

Tärkeää on, että helman kangas on kevyttä, ettei runsaasti poimutettu helma vie painopistettä liikaa taakse. Muuten mekko onkin ryhdikästä trikoota, joka pysyy hyvin muodossaan.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Naisten trikoomekko uudella twistillä – tulosta kaavat ja ompele helppo mekko kevääksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.