Ompelu Tilaajille

Ompele printtikankaasta upeasti poimutettu hame helposti – tulosta vain yksi kaava, ja pääset heti hommiin

Revittele näyttävällä kuvio­kankaalla ompelemalla siitä ihana kesähame. Helpossa hameessa on vain taskun kaava ja muut kappaleet ovat mittoina. 

Koska hameen helma- ja vyötärökappaleet ovat suoria, voit leikata ne kankaasta ilman kaavoja. Vain taskua varten tarvitaan tulostettava kaava. Ompeluhommiin pääsee siis nopeasti! Myös ompelu on helppoa, sillä taskut ommellaan sivusaumoihin, kuten myös piilovetoketju.

Ohjeessa on linkit, joiden kautta saat apua niiden ompelussa. Suorat kappaleet poimutetaan yläreunasta ja ommellaan vyötärökaitaleeseen. Tee halutessasi hameeseen myös kangasvyö samasta kankaasta.

Materiaaliksi sopivat puuvilla- ja pellavakankaat, joissa on hieman jäykkyyttä. Silloin helma asettuu hieman koholle poimutuksesta. Kuviollinen kangas tuo hameeseen näyttävyyttä, hillitymmän version teet yksivärisestä kankaasta.

Lue myös: Onko tässä kesän ihanin vaate? Ompele ohjeellamme hulmuava kimono, joka kelpaa kietaista päälle vaikka joka päivä

Poimutettu hame

Koot:

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.