Ompelu Tilaajille

Särmä tyyli syntyy raidallisella paitamekolla – ompele huoliteltu mekko moneen menoon

Paitamekko jatkaa suosiotaan. Eikä syyttä, sillä monipuolinen mekko taipuu arkeen ja juhlaan. Ompele kaunis mekko itsellesi tulostettavilla kaavoilla.

Raidallisesta paitamekosta saat hyvän luottoasun syksyyn. Villatakki ja tennarit tekevät siitä rennon ja huolettoman, korkkarit tai saapikkaat naisellisen asun vaikka pieneen juhlaan.

Saat mekkoon uutta ilmettä reunustamalla pääntien kauluksen sijaan muotokaitaleella ja laskostamalla helman vyötärölle. Halutessasi voit myös poimuttaa helman laskostuksen sijaan. Vajaa­mittaiset hihat keventävät ilmettä. Niihin ommellaan hihansuihin halkiot ja leveät mansetit. Sivusaumoissa on kätevät taskut. Mekko napitetaan edestä pääntieltä helmaan asti.

Raidallinen paitakangas tekee mekosta ihanan raikkaan näköisen. Jos se tai muut kuosit eivät ole sinun juttusi, mieti mekko yksivärisenä tai vaikka ohuesta denimistä ommeltuna. Valitse mekkoon pehmeää puuvillakangasta tai paitakangasta. Pieni jousto kankaassa on plussaa käyttömukavuudelle. 

Lue myös: Ompele printtikankaasta upeasti poimutettu hame helposti – tulosta vain yksi kaava, ja pääset heti hommiin

Raidallinen paitamekko

Paitamekko

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Särmä tyyli syntyy raidallisella paitamekolla – ompele huoliteltu mekko moneen menoon

Sinun täytyy kommentoidaksesi.